
Savanyúság, az egészség forrása
Nők a gazdaságban - 2018.01.10
Garzó Galatea sokat tanult, és tudását a cégében sem fél használni.
„Mindig is az volt a vágyam, hogy saját szakmámban, élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökként helyezkedjem el.
Az egyetemen töltött évek alatt a marketing, illetve az értékesítés is közel került hozzám.
Tisztelt Látogatónk!
A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!
Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.
Belépés
Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!
Most pedig a savanyítóüzem vezetőjeként lehetőségem nyílt mindhárom területen kipróbálni magam.”
Garzó Galateával, a Vegi Pont Kft. tulajdonosával, értékesítési menedzserével és korántsem utolsósorban élelmiszer-biztonsági és minőség-ellenőrzési mérnökével beszélgettünk.
Akik azt hiszik, hogy a hangzatos beosztások mögött egy javakorabeli hölgy áll, tévednek, Galatea ugyanis a húszas évei közepén jár. Mégis elsőként általában nem a feladatairól, hanem szokatlan csengésű nevéről szokták őt faggatni. „Amikor bemutatkozom, megszokott, hogy felkapják az emberek a fejüket a Galatea név hallatán. Különös magyarázata nincs, hogy ezt a nevet viselem, görög felmenőkkel nem rendelkezem, egyszerűen a szüleimnek nagyon tetszett a név, így ezt választották nekem. Két testvérem keresztneve szintén g-vel kezdődik, de az övék a magyar fülnek megszokott hangzásúak, a nővérem Gabriella, a bátyám pedig Gergely.”
Címkék: egészség, savanyúság, savanyítóüzem

Kivételes kényelem, intuitív irányítás, intelligens ...

A sáskák elleni védekezéshez négy növényvédő szer kapott ...

Intelligens technológia, elsőosztályú precizitással – John ...

Hogy festeni se lehessen szebbet! Hatékony megoldás a ...

Ismét fókuszban a prémiumbúza-termesztés – Ukrán import, ...

Természetes megoldásokkal a víz megtartásáért – Válasz az ...

Szőlőben a ragadós réz

Hamarosan indul a Fiatal Gazda Pályázat!

Őszi kalászosok vetése, előkészítő elemei

A kukorica és a napraforgó termésképzéséről – Környezeti ...