TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés
Szülinapozik a Hanki-Ker, rengeteg gépre adnak vásárlási kedvezményt

Szülinapozik a Hanki-Ker, rengeteg gépre adnak vásárlási kedvezményt

Gépesítés - 2023.04.28

Partnertalálkozó hétvégét tart a magyar mezőgépforgalmazás egyik régi szereplője, a 30. jubileumát ünneplő Hanki-Ker Kft. májusban. Már csak a rengeteg kedvezmény miatt is érdemes lesz ellátogatni Makóra.

A makói központú Hanki-Ker Kft. mezőgazdasági gépkereskedőként a legnagyobb hazai gépgyártó-, forgalmazó és importőr cégekkel áll kapcsolatban, de tevékenységébe tartozik az alkatrészek és használt gépek forgalmazása, a szervizellátás, gépjavítás és fémmegmunkálás is, valamint a vetőmag- és műtrágyaértékesítés.

A cég 1992-ben alakult, de idén tavasszal kerítenek rá sort, hogy megünnepeljék a fennállásuk 30 éves évfordulóját. Május 19–20-án tartanak jubileumi partnertalálkozót a Hanki-Ker Kft. telephelye melletti füves területen (Makó, Aradi u. 135.), az ingyenes rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.A találkozón egyedülálló mezőgazdasági gépbemutatóval, precízióstechnológia-bemutatóval és hatalmas kedvezményekkel várják a gazdálkodókat. A cél egyrészt az, hogy a partnereik találkozhassanak a cég vezetőivel, munkatásaival, valamint természetesen egymással, de alkalom nyílik majd a Hanki-Ker Kft. által nyújtott szolgáltatások és termékek bemutatására is.

A cég ígérete szerint olyan 2023-as újdonságokat is láthatnak majd a résztvevők, amelyeket korábban csak a januári budapesti AGROmashEXPO kiállításon tekinthettek meg.

A cég a 30. évforduló alkalmából jubileumi kedvezményeket biztosít, vagyis a kiállított gépek kivétel nélkül mind megvásárolhatók lesznek ennek keretében. A választék pedig tekintélyes, hiszen a Massey Ferguson legújabb szériás traktoraitól a Lemken és a Güttler munkagépein át a Solis erőgépekig terjed. A pontos listáért és a jelentkezés részleteiért

KATT IDE!Címkék: évforduló, találkozó, magyar, mezőgazdaság, makó, május, traktor, munkagép, kedvezmény, hanki-ker
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

DR GREEN lombtrágyák a kukoricának!

A kora tavaszi „meleghullám” felborította a természet és a növények bioritmusát. A kukorica vetése ...