TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
Rosszul pótsúlyozták a Lamborghini traktort, csúnya produkció lett a vége

Rosszul pótsúlyozták a Lamborghini traktort, csúnya produkció lett a vége

Gépesítés - 2023.04.24

Mit tegyünk, ha a traktorunk emelgeti az orrát, mert nincs jól pótsúlyozva? Nos, semmiképpen sem azt, ami az alábbi videóban látható.

Jeremy Clarkson neve és arca alighanem sokak számára ismerős Magyarországon, bő két évtizeden keresztül ugyanis ő vezette a britek egyik kedvenc tévéműsorát, a Top Gear című, autó- és más járműtesztekkel foglalkozó látványos és vicces show-t.

Onnan 2015-ben távozott, és mostanában a Clarkson's Farm (vagyis Clarkson farmja) című dokumentumsorozatban láthatjuk. 2021-ben került adásba az első epizód, egy-egy évad 8 részből áll, és a kedvező fogadtatás miatt már tavaly ősszel leszerződtek a harmadik évad elkészítésére.

A műsorvezető egy 400 hektáros farmot vezet Cotswoldsben, Anglia egyik legszebb vidékén, ahol persze állandóan különféle kalandokba bonyolódik. Nemrég például tárcsázást végzett az egyik tábláján, amikor a Lamborghini R8.270 traktora váratlanul furcsán kezdett el viselkedni.A 262 LE-s erőgép kezdte elveszteni a vonóerejét, mégpedig igen furcsa okból. Ahogy ürült ugyanis az üzemanyagtank, úgy vált egyre könnyebbé az orra, és az első kerekek alkalmanként már a talajt sem érték el.

A 63. életévét taposó Clarkson végül úgy döntött, hogy visszatér a terepre, és teletankolja a traktort, hogy az visszanyerje a vonóerejét. De már a közútra kihajtás sem ment zökkenőmentesen, az orrát emelgető Lambo majdnem egy ott haladó autó elé ugrott. Az ideges rángatózáson az összkerékhajtásra váltás sem segített.

A probléma persze részben mondvacsinált volt, hiszen átgondolt pótsúlyozással elkerülhető lett volna – de akkor miről szólt volna a műsor? Így viszont rá lehetett fektetni a gép orrára egy arra járó férfit, és a gond máris megoldódott, ahogy az alábbi videóban látható:Címkék: traktor, lamborghini, tárcsázás, pótsúly, probléma, video, műsorvezető, farm, show
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

JANOSH. Az új repcegeneráció tudásával felvértezve

A RAPOOL új hibridje szántástól az aratásig kamatoztatja kiemelkedő genetikai képességeit, aminek végeredménye a ...