A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

A New Holland új csöppsége meglepően hasznos segítő lehet

Gépesítés - 2022.10.05

A New Holland még a kicsinél is tudott kisebbet készíteni: bemutatkozott a Boomer 25 Compact kistraktor, amely a méretei ellenére igazán értékes műszaki tartalommal rendelkezik.

A New Holland új csöppsége meglepően hasznos segítő lehet


Kicsi, mégis óriási traktorként hirdeti legújabb kompakt erőgépét a New Holland. A Boomer 25 Compact névre keresztelt traktor mindössze 655 kg tömegű, háromhengeres motorjának teljesítménye 24,7 LE, a hátsó emelési kapacitása viszont 330 kg. Kommunális és kertészeti célokra, karbantartási feladatokra ideális, különösen úgy, hogy homlokrakodóval is felszerelhető.

A négykerékhajtás még szűk helyeken, nedves talajon, teli kanállal is kiválóan teljesít, a hidraulikaszivattyú 17,4 l/min teljesítménye pedig ebben a kategóriában robusztusnak tekinthető. A Stage V emissziós normáknak megfelelő motor 3000-es fordulatszámnál adja le a maximális teljesítményét. Az üzemanyagtartály 25 literes, ami rendkívül hosszú munkaidőt tesz lehetővé újratankolás nélkül.

A fülke nélküli, de természetesen bukókerettel védett kezelői „munkahely” a kategóriához képest meglehetősen profi és kényelmes üléssel rendelkezik. A kormány fölötti műszerfal az autóipari megoldásokat idézi, az információk könnyen és egyszerűen leolvashatók róla, a kezelőkarok kézre állnak, és még a lábnak is jut elég hely a pedálok biztonságos kezeléséhez.

Az opcionálisan elérhető 105LC homlokrakodót kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Boomer 25 Compact méreteihez. Maximális emelési kapacitása 455 kg, az emelési magasság pedig 1830 mm, vagyis ahhoz képest, hogy jelenleg ez a legkisebb traktor a New Holland kínálatában, a felhasználó valóban értékes műszaki tartalmat kap a pénzéért.

 


Címkék: New Holland, homlokrakodó, kompakt, kistraktor, összkerékhajtás, kommunális célok, Boomer

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...