TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Kubota: egy név, amiben megbízhat

Kubota: egy név, amiben megbízhat

Traktorok - 2022.05.11

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Kubota név Magyarországon is. De minek köszönheti a sikerét a márka, és miért teszik le egyre többen a voksukat mellette?

ketkata1

Egyre nagyobb az igény az olyan traktorokra, fűnyírókra, munkaeszközökre, melyek nemcsak mutatósak, hanem megbízhatóak is. A Kubotánál pedig minden gépet hosszútávú használatra terveznek. Saját gyártású motorokkal és minőségi alkatrészekkel vannak felszerelve, melyeknek nagyon szigorú minőség-ellenőrzési szabványoknak kell megfelelniük, így minimalizálva a meghibásodás esélyét. A legfontosabb karbantartási pontok is könnyen hozzáférhetőek, így a hosszú élettartam garantált. A modern technológiának, a több mint 130 éves mérnöki tapasztalatnak, valamint a precíz kialakításnak köszönhetően egy Kubota traktor mindig hatékony, gazdaságos, és megbízható.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Magyarországon egyedülálló 5 éves gyártói garancia, ami a mezőgazdasági traktorok mellett kiterjed a kompakt traktor szériákra és a fűnyírókra is. A Kubota Care Program igénybevételével a vásárlók 5 évre mentesülnek a javítási költségektől. A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző.

ketkata2

A megbízhatóságnak pedig szerves részét képezi a minőségi, gyors és profi szerviz is. Sajnos elkerülhetetlen, hogy néha még a legjobb gépek is meghibásodjanak. A Kubotánál azonban tudják, hogy Önnek szüksége van a gépére, és a munka nem állhat meg. Ez szezonban hatványozottan igaz. A Kubota magyarországi értékesítőjénél, a Két-KATA Kft-nél jól felszerelt, specializált műhelyben, kiválóan képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy minden gép minél hamarabb visszaállhasson a munkába.

A megbízhatóságot erősítő pozitívumoknak azonban még mindig nincs vége! Akinek már van Kubotája tudja, hogy a Két-KATA Kft-nél mindig az ügyfél az első. Legyen szó akár új gép vásárlásáról, szervizszolgáltatás biztosításáról, vagy akár csak tájékoztatásról, a Két-KATA Kft. munkatársai mindent megtesznek azért, hogy Ön jó döntést hozzon és elégedett legyen. Ennek az ügyfélközpontúságnak köszönhető, hogy a Két-KATA Kft. az ország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozásává vált, és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhet.

ketkata3

Ha szeretne bővebben tájékozódni a Kubota termékekről, látogasson el a Két-KATA Kft. weboldalára, vagy keresse fel területi képviselő kollégánkat!

Címkék: traktor, Kubota, Két-Kata Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Tovább erősítette relatív pozícióját a MATE a QS agrártudományi ...

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem az idei esztendőben is 151-200. helyezést ért el a világ egyik ...