TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 388,81000
USD: 359,44000
CHF: 407,67000
GBP: 454,94000
Hirdetés
Bálázzon McHale bálázókkal!

Bálázzon McHale bálázókkal!

Gépesítés - 2022.03.28

A bálázás során a fő cél a renden lévő takarmány mozgatható és szállítható formába történő összegyűjtése. Fontos, hogy minél tömörebb bálák készüljenek, hiszen így kerül több anyag egy bálába, csökkentve ezzel az elkészült, vagyis a behordandó bálák számát és egyben a szállítási költségeket.

Hirdetés

Mivel az optimális betakarítási időszak viszonylag rövid tartományra szűkül, az idő kiemelten fontos tényező. Ahhoz, hogy ez a művelet megfelelő időben és megfelelő minőségben történjen, elengedhetetlen a jó műszaki állapotú, megfelelő teljesítményű, megbízható bálázógép megléte.

Az ír McHale cég a magas minőségű, hosszú élettartamú gépek gyártása mellett kötelezte el magát, elsősorban a körbálázás, illetve bálacsomagolás területére specializálódott. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak a változókamrás hevederes bálázók – V6 sorozat – és a fix kamrás, tömörítőhengeres bálázók – F5000 sorozat.

A bálázók kialakításuktól és felszereltségüktől függően többnyire mindenféle termény bálázására alkalmasak, legyen az széna-szalma, szenázs vagy akár kukoricaszár. A gépek műszaki tartalmát tekintve a McHale bálázók alapfelszereltsége úgy van összeállítva, hogy azok hosszú évekig alkalmasak legyenek nagy tömörségű bálák készítésére, minimális karbantartás-igényű üzemeltetés mellett. Ezt a célt szolgálják azok a részletek, mint például az automatikus olajzás, kenhető csapágyak, robosztus hajtásrendszer, melyek elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. Fontos szempont a felhasználóbarát kezelés, ezért a gépek egyszerűen kezelhető elektronikus vezérlőegységekkel vannak ellátva, melyek a traktorkabinból történő kényelmes kezelést és számtalan beállítási lehetőséget nyújtanak a gépkezelők számára. Minden McHale bálázó alapfelszereltsége az úgynevezett DropFloor eltömődésgátló rendszer, amely az esetleges eldugulásokat – „bemackózásokat” – juttatja tovább a bálakamrába a továbbító rész alsó fenéklemezének lenyitásával. Ennek működtetése szintén egyszerűen és kényelmesen, a traktorkabinból hidraulikusan történik, gyorsan megszüntetve az eldugulást.

Mint minden McHale gép, a McHale bálázók is strapabíróságukról, minimális karbantartás- és alkatrészigényükről ismertek. Nagyüzemi felhasználásra és fokozott igénybevételre lettek tervezve, amit a fentiekben részletezett szerkezeti megoldásokon túl a felhasználói tapasztalatok is mind-mind alátámasztanak.

A bálázók mellett továbbá bálacsomagolók, bálabontók, illetve különféle bálamegfogó adapterek is a termékkínálatba tartoznak. Ha a gépekkel kapcsolatban további részletek is érdeklik, keressen bennünket!

mchalehirdetes3

Nagyítás a képre katintva!

Címkék: körbálázó, bálázó, McHale
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Tovább folytatódik a földértékesítési program

Több mint 1300 darab, 10 hektárnál kisebb területű, állami tulajdonú földet kínálnak eladásra nyilvános pályázat ...