A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Queen 2023. ápr. 1-15
Genezis Green Max

Nem árulunk zsákbamacskát – Használt mezőgazdasági gépek garanciával az E-FARM.COM-tól

Nem árulunk zsákbamacskát – Használt mezőgazdasági gépek garanciával az E-FARM.COM-tól

Gépesítés - 2022.02.17

Az E-FARM.COM hiánypótló szolgáltatása egész Európát lefedi: használt, de jó állapotú, főleg mezőgazdasági gépeket közvetítenek, amelyek átvizsgálását független szakértő végzi. Így az eladó gyorsan gazdát talál feleslegessé vált munkagépének, és a vevő is biztos lehet benne, hogy minőséghez jut a pénzéért.

Nem árulunk zsákbamacskát – Használt mezőgazdasági gépek garanciával az E-FARM.COM-tól


e farm logo CMYK másolata

Az E-FARM.COM hét éve van az európai piacon, és 2021-től érhető el a magyarországi gazdák számára. A cég működésének részleteit Pásztor IstvánMagyarországért felelős kereskedelmi vezető osztotta meg az AgrárUnióval.

Aki itt keres, az talál is

Az E-FARM.COM egy online platform, amely a magyarországi gazdákat és igényeiket igyekszik kiszolgálni. Anyanyelvi szinten nyújtunkszolgáltatást Európa-szerte, Franciaországban, Görögországban, Olaszországban, Németországban, Romániában, Angliában, Lengyelországban, Ausztriában, Hollandiában, Oroszországban és Spanyolországban is. Az üzletek nagy részét Európán belül bonyolítjuk le, de előfordul, hogy afrikai vagy dél-amerikai ország keres meg minket. Speciális gépigényektől sem rettenünk el.

Az E-FARM.COM célközössége mindenki, aki használt mezőgazdasági gépet keres és nem csak a hazai piacon. Fő fókuszunk a mezőgazdasági használtgép-forgalmazás, ezen belül a portfóliónkban megtalálhatóak az erőgépek (traktor, kombájn, teleszkópos rakodó, betakarító) és a munkagépek (ekék, tárcsák, talajművelők, rét- és legelőgondozó gépek, állattenyésztés gépei) is. Építőipari gépek között is széles a lehetőségek tárháza, akár önjáró, akár lánctalpas kategóriában. Globálisan több, mint 1000, gondosan válogatott partnerkereskedő céggel állunk kapcsolatban, az ő gépkínálatukból tudunk igény szerint válogatni, dea magyar viszontpartneri hálózatot is folyamatosan fejlesztjük.Fontos a nyitottság a külföldi piac felé mind eladási, mind vásárlási oldalról, valaminta jó referencia, a megbízhatóság és a korrekt kiszolgálás.

Európában kevés az új gép, ám a kereskedők is felfedezték, hogy éppen a három legnagyobb rizikófaktor küszöbölhető ki,ha mi nyújtunk segítséget az értékesítésnél, hiszen anyanyelvi szinten kommunikálunk, elvégezzük a mezőgazdasági gépek megfelelő átvizsgálását és a fizetés biztonságosságát is garantáljuk. Már Magyarországon is sok referenciaeladás van mögöttünk.

Anyanyelvi szinten kommunikálunk, elvégezzük a mezőgazdasági gépek megfelelő átvizsgálását és a fizetés biztonságosságát is garantáljuk.

Adás-vétel előtt gépellenőrzés

Hogy a gépértékesítés folyamata zökkenőmentes legyen, először felmérjük a gépvásárlási igényt. Azt mindenki tudja, hogy a használtgép-forgalmazás rizikós szolgáltatás, előfordulhat, hogy olyan rejtett hiba merül fel, amiről esetleg az eladó sem tudott. Ennek kiküszöbölésére az E-FARM.COM a DEKRA független műszaki technikusátküldi a gép átvizsgálására. Jelenleg Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban végzünk ellenőrzéseket. Ez a szolgáltatás nem kötelező, de ajánlott, és csak 299 euróba kerül. A DEKRA műszaki embere alaposan megnézi a gépet, ellenőrzi a jogi helyzetét, az adatok hitelességét (például alváz- vagy motorszám). Ezen túl olyan fontos műszaki lépések sem maradnak el, mint a hideg és meleg motorindítás, váltófokozatok végigkapcsolása. Feljegyzi a műszaki jellemzőket, és szimulálja azokat a helyzeteket, amelyek felmerülhetnek a használat során. A DEKRA szakembere így egy 10-15 oldalas műszaki dokumentumban rögzíti a gép aktuális állapotát. Fényképeket és videókat (például motorhang) is készít a problémákról, ezeket a vásárlójelölt rendelkezésére bocsátja. Ez egyfajta garanciaszolgáltatás, mert ahhoz tartjuk magunkat, hogy a gép pontosan ugyanolyan állapotban lesz az érkezéskor, mint ahogy a vizsgálati jelentésben szerepel.

Következő gépvásárlásodkor hivatkozz erre az Agrárunióban olvasott cikkre és kapj 50% kedvezményt a következő DEKRA gépátvizsgálás árából!

Ez nem jelenti azt, hogy nálunk minden gép tökéletes műszaki paraméterekkel rendelkezik. Mi azt tudjuk garantálni, hogy a gép valós műszaki állapotával tisztában vagyunk. Amennyiben az adott gépről kiderül, hogy hibás, akkor megjavíttatjuk, vagy nagyobb engedményt kérünk az árából. A vásárlások minden esetben átutalással történnek. Arra is van lehetőség, hogy előleg vagy foglaló átadása után, de még a teljes vételár kifizetése előtt megkaphassa a gépet a gazdálkodó,házhoz szállítva. Ebben az esetben tesztelés után is utalhat. A gépek szállítása általában 3 nap és 1 hét között van. Fontos szempont, hogy az értékesítés után opcionálisan 250–500 üzemóra garanciát vállal az E-FARM.COM.

Az E-FARM.COM értékesítési palettáján nemcsak használt, hanem demó vagy néhány üzemórás gépek kínálata is szerepel. Várjuk gépgyártó és forgalmazó cégek jelentkezését is a gépkínálat bővítéseérdekében.Ha Magyarországon nem talál olyan gépet, amit szeretne, akkor keressen bizalommal!

efarmportre1Elérhetőség:
Pásztor István
06 96 0884 018
+49 160 268 1794
istvan.pasztor@e-farm.com
https://e-farm.com/hu/agrarunio

 

 

 

 


Címkék: mezőgazdasági gépek, E-FARM.COM, használt

KIEMELT HÍREK

Agrárgazdaság - 2023.03.27

A természetes vizeinket egyszerre kell védeni és használni. Ezt szolgálja az az uniós előírás is, miszerint 2023 végéig a magyar gazdáknak is be kell jelenteniük az engedély nélkül ...

Hírek - 2023.01.27

Az olcsó gabona letörte az árakat, állítólag ettől most élénkülni kezdett a piac. Azonban nemcsak gabona jön Ukrajnából, hanem kifogásolható minőségi liszt is.

Kiskert Kárkép - 2023.02.17

A hazai gasztrokultúránk meghatározó növénye a burgonya. Elkészítésének módjait a magyar társadalom párszáz év alatt tökéletesre fejlesztette.

Kiskert Kárkép - 2023.02.19

Hiába a nagy kert, ha nem jó fekvésű, vagy a nap nagy részében beárnyékolja a szomszéd háza? Természetesen ekkor sem kell csüggednünk, van megoldás!

Hírek - 2023.01.25

A nem mindennapi baleset Lengyelországban történt.

Gépesítés - 2023.03.23

Egy 1984-es évjáratú, nagyon jól karbantartott, 125 lóerős Mercedes-Benz MB Trac 1300-as traktort kínálnak eladásra az ausztriai St. Wolfgang im Salzkammergut-ban. Habár az MB Trac ...

Kiskert Kárkép - 2023.03.05

A termesztett zöldségeknek különböző tápanyagigénye van, ezért amikor tervezzük a szerves-, vagy műtrágya kijuttatást figyelembe kell venni az eltérő szükségletüket. A következő ...

Agrárgazdaság - 2023.01.28

Ugyan silány minőségű az importált áru, de olcsó, és rontja a magyar gazdák piaci lehetőségeit is