A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Ha pályázna: gondoljon a Pap-Agro termékeire!

Gépesítés - 2021.09.07

A nagykőrösi Pap-Agro Kft. kizárólagos képviselője az olasz ERMO és EUROSPAND munkagépeknek, de a palettán – egyebek mellett – a DODA hígtrágyakezelők és a WESTERN körforgó és lineár öntözőberendezések is megtalálhatók. A forgalmazott termékek jelentős része beilleszthető a most folyó precíziós gazdálkodási, öntözési, kertészeti, illetve ÁTK-pályázatokba.

Ha pályázna: gondoljon a Pap-Agro termékeire!


Munkagépek terén a kiemelkedő minőségű, ugyanakkor versenyképes árú ERMO ekék, lazítók, rövidtárcsák, kultivátorok képezik a Pap-Agro Kft. kínálatának gerincét. Új fejlesztésnek számítanak az EVOLUTION függesztett és a DIABLO félig függesztett váltvaforgató ekék, amelyek 2–9 fejes kivitelben, mechanikus vagy hidraulikus fogásszélesség-állítással érhetők el, akár tarlón járó változatban. Ültetvényekhez ajánlottak az egyfejes váltvaforgató ekék különböző kivitelei, amelyek (45–400 LE teljesítményű erőgépekkel üzemeltetve) akár 100 cm munkamélységben is képesek dolgozni.

A magyar gazdálkodók meggyőző tapasztalatokat szerezhettek már az ERMO talajlazítókról is, amelyeket a legnehezebb körülmények közötti munkavégzésre terveztek. Az erős váz és a nagy szilárdságú szerkezeti anyagok teszik lehetővé mindezt, míg a különleges kialakítású kések (5/7/9/11 darab) fokozatos szögben hatolnak a talajba, így érik el a kellő hatást. 
A rövidtárcsák akár előtét lazítóval is kombinálhatóak, így bővítve az alkalmazhatóságot. A talajban lévő víz elvezetését segítik elő az ERMO Blader drénezőlazítók, ezek 70–110 cm mélységben képesek dolgozni, 1–3 késsel szerelve. Idei évtől a megújult GHIBLI rövidtárcsa-széria szerepel a kínálatban, nö­­­­­­­­velt tárcsasortávolsággal, új futóművel és kérésre mellső támkerekekkel is. A Pap-Agro Kft. a precíziós gazdálkodási pályázathoz kínálja az EUROSPAND dupla tárcsás műtrágyaszórókat, amelyek 600–3000 liter közötti tartálymérettel érhetők el, a szórásszélességük pedig 12-től 32 mé­­­­terig terjed. Minden gép a keverőszerkezet nélküli Vibro-System rezgő alsó garattal van ellátva, amely folyamatosan és egyenletesen táplálja 
az elosztórendszert, így elkerülhető a műtrágyaszemcsék porosodása. Minden kivitel elérhető elektronikus mérlegrendszerrel, ISOBUS-vezérléssel is.

A FLIEGL magas minőségű, átgondolt konstrukciójú, népszerű termékei a nagykőrösi cég forgalmazásában is elérhetők. 
A színes kínálatban bálaszállító, teknős billentős és három oldalra billentő pótkocsik, átrakókocsik, letolókocsik és tartálykocsik egyaránt megtalálhatók, és az ÁTK-pályázat keresett termékeinek számítanak.

Az olasz DODA köldökcsöves megtáplálású kijuttatórendszere az állattartó telepeken keletkező nagy mennyiségű hígtrágya hatékony kijuttatására alkalmas, nagy teljesítmény és a szigorú környe­zet­vé­­­delmi előírások be­­­tar­tása mellett. Mű­­ködési el­­­ve egyszerű: a tározóból egy nagy teljesítményű szivattyú közvetlenül, folyamatos üzemben táplálja a kijuttatást végző munkaeszközt a flexibilis gerincvezetéken és a köldökcsövön keresztül. A szivattyú teljesítménye akár 100–250 m³/óra, és elérhető 
az 5 km-es hatótávolság.

Végezetül a WESTERN lineár és körforgó öntözőgépekről is szót kell ejtenünk. A center-pivot (körforgó) öntözőgép fix és átvontatható kivitelben egyaránt kapható, és maximális vízfelhasználási hatékonysággal dolgozik. Az öntözhető terület nagysága a körben járó szárny­vezeték hosszától függ. A lineár öntözőgépek elsősorban téglalap alakú, hosszúkás táblák öntözésére alkalmasak. A vízzel való megtáplálás történhet csatornából és hidránssorról is. Speciális kivitelben rendelhető a tábla végén átforduló változat is.

Pap-Agro Kft.
2750 Nagykőrös, Alsójárás d. 1/a
Telefon: 06 (53) 552-283, Fax: 06 (53) 552-284, Mobil: 06 (20) 33-44-328
E-mail: info@pap-agro.eu

 

papagrologouj

 

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio


Címkék: pályázat, kultivátor, rövidtárcsa, eke, Fliegl, Pap-Agro Kft., talajlazító, ÁTK, öntözőberendezések, lazító, ERMO, Doda, WESTERN

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...