TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
A Kubota új

A Kubota új "LX" kompakt traktor szériája

Traktorok - 2021.06.24

Megérkezett az új Kubota "LX", a márka új, univerzális kompakt méretű traktor szériája. Megszokott japán minőség, ezúttal akár kommunális, anyagszállítási, fűnyírási munkákra is.

A Kubota nemrég mutatta be új LX sorozatát, egy többcélú kompakt traktorcsaládot, amely lehetővé teszik a felhasználóknak a munkafeladatok igazán széleskörű elvégzését, kiindulva a hóeltakarítástól a fűnyírásig az anyagmozgatástól a talajmunkákig. Az új LX traktor már az új Stage V kibocsájtási normának megfelelő motorral rendelkezik a CRS, EGR és DPF rendszereknek köszönhetően, és 4 különböző modellben lesz kapható. Az LX-351 hátsó bukókeretes ( ROPS ) és az LX-351 fülkés változat 35 lóerős és HST 3-tartományos hidrosztatikus váltóval, az LX-401 hátsó ROPS és LX-401 fülke 40 lóerővel és 3-tartományú HST-váltóval lesz elérhető .

LX dynamic image front sweeper Side

Ezek a kényelmes fűnyíráshoz is alkalmazható traktorok új LA545 homlokrakodóval is elérhetőek, ami opcionálisan önszintező rendszerrel és Swift tach funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a rakodó könnyű rögzítését és leválasztását anélkül, hogy leszállna a traktorról. A legkorszerűbb sebességváltóval és a modern kialakítással rendelkező kompakt traktor széria új etalont állít fel kimagasló minőségi követelményeivel, amely által új piaci lehetőségek nyílnak meg.

LX Dynamic Image grass ROPS front

A Kubota LX kompakt traktorait úgy tervezték, hogy maximális minőséget, felhasználói kényelmet és sokoldalúságot nyújtsanak. Ezeket a traktorokat általában önkormányzati és szolgáltatói berendezésekként használják, ahol arra van szükség, hogy egyetlen gép ötvözze a teljesítményt és a kompaktságot.

Hagyományoknak megfelelően az LX sorozat hordozza a Kubota kompakt traktoroknál megszokott kiválóságot, amelyek olyan prémium jellemzőkkel vannak felvértezve, mint az erőteljes Kubota dízelmotor, nagy üzemanyag-takarékosság és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás, valamint a magas teljesítmény, nyomaték és kimagasló teljesítő képesség bármely időjárási körülmény esetén is.

LX Frontloader dynamic image front

Az új LX sorozat főbb előnyei közé tartozik a BiSpeed funkció, a korszerű sebességváltó, az új belső tér, amelyeknek célja a fülkén belüli zaj csökkentése, valamint még jobb hozzáférhetőség biztosítása a vadonatúj kezelőszervekhez. És ha még ez nem lenne elég az automatikus gázadás funkció is a kezelő kényelmét szolgálja. Ez a funkció lehetővé teszi a kezelők számára, hogy a fordulatszámot lábbal a speciális monopedállal vezérelje. Az új modellek rendkívül keskenyek, így a felhasználók könnyedén manőverezhetnek, miközben alkalmazkodnak környezethez és a terephez.

Az LX sorozatú traktorokat már homologizálták, így először Európában mutatják be öket. Később várható az észak-amerikai és a Japán piaci bevezetése.

5évgarancia AG

Nagyítás a képre kattintva!

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

Címkék: traktor, Kubota, Két-Kata Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Becőritkító kártevők repcében – Védekezés a fénybogarak, ...

A repce a kártevők közismerten kedvelt célpontja, ezért termesztését a rovarkártétellel szembeni védekezések sora ...