TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Precíz és sokoldalú társ a permetezésben: Hagie

Precíz és sokoldalú társ a permetezésben: Hagie

Gépesítés - 2023.06.10

A Hagie önjáró permetezők monstrum felépítésüknek köszönhetően minden szemet vonzanak az utakon és a szántóföldeken, de nemcsak ez az oka, hogy érdemes odafigyelni rájuk. A Hagie-t a sokoldalúság és a hatékony munkavégzés méltán emeli a növényvédelem és a növényápolás éllovasai közé.

Jó indításhoz, digitalizáció a kulcs

A mezőgazdaságban ma már szinte elengedhetetlen az intelligens megoldások alkalmazása és a digitalizáció használata. A John Deere gépek kedvelői jól ismerik a bennük rejlő navigációs és dokumentációs rendszert, mely a Hagie önjáró permetezőkben is visszaköszön. A munka dokumentálásában a kartámaszba épített CommandCenter segít, valamint az új SF7000 antennával RTK pontosággal irányítja a vegyszerezőt. Sokoldalúságát gazdagítja a JDLinkTM távdiagnosztikai rendszer, mely által a KITE szerviz háttércsapata azonnal segítséget nyújthat a távolból is. Ezen kívül akár telefonon napi teljesítményadatról is gyorsan, egyszerűen tájékozódhat Partnerünk. Ez még nem minden, a Hagie önjáró permetezői tápoldat-injektálásra is képesek. Pontosságuk itt is megjelenik ugyanis a műtrágya legjobb hasznosulása érdekében a tápanyag-injektáló kerettel a folyékony tápoldatot pozícionáltan tudja lehelyezni közvetlenül a talajba, a növény gyökere mellé.

Gyors beavatkozás

Hirtelen adódott növényvédelmi krízis helyzetben nincs idő tétlenkedni a szántóföldeken, azonnali beavatkozásra van szükség. A Hagie önjáró permetező érdemét gazdagítja légrugós futóműve, erős hidromotorjai és a több mint 300 lóerős 9.0 literes John Deere motorja, mely lehetővé teszi, hogy naponta akár 400 hektár területet is lepermetezzen. Permettartálya 4,5-7,5 m3 nagyságú, mely bőven elegendő a 40 méter széles szórókeret kiszolgálására.

Precíz és sokoldalú társ a permetezésben: Hagie

Pontosság és precizitás

A gyorsaság és a pontosság kéz a kézben jár a növénykultúrák megőrzését illetően, éppen ezért fontos szempont, hogy a vegyszerkijuttatás egyenletes, átfedés- és kihagyásmentesen menjen végbe. Ehhez hozzájárul a ExactApplyTM pulzálófúvóka-vezérlő rendszer, ami az átfedéseket és a kihagyásokat az automatikus fúvókánkénti szakaszolással szünteti meg. Ezenfelül az állandó cseppméretet a pulzáló technológiával és a menetsebesség-arányos automatikus fúvókaváltással biztosítja. A Hagie önjáró permetező stabil szórókerete nagy sebesség mellett is állandó magasságtartással dolgozik, melyet az ultrahangos szenzorok és a hidraulikus lengéscsillapítással ér el.

Növényvédelem magas szinten

A már szépen fejlődő növénykultúrákat szinte bármelyik szakaszban megtámadhatják a kártevők. Ahhoz az elképzeléshez, hogy az állomány, a növényvédőszer vagy tápoldat kijuttatása közben is sértetlen maradjon, a Hagie 2 méteres hasmagassága tökéletesen illeszkedik. Keskenyfutómű, teljes hasi páncélozás és összkerék-kormányzás garantálja, hogy kíméletes maradjon a fejlett növénykultúrákban. További információért és aktuális kedvezményekért keresse bizalommal gépértékesítő kollégáinkat!

Precíz és sokoldalú társ a permetezésben: Hagie

Címkék: hagie, önjáró permetező, permetezés, kite zrt., digitalizáció, permetezőgép
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Visszatekintés, a napraforgó-termesztés növényvédelmi ...

Fontos szántóföldi növényünk a napraforgó, jelentősége egyaránt alapul a vetésterülete méretén, valamint azon, ...