TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés
Bálázzon McHale bálázókkal!

Bálázzon McHale bálázókkal!

Gépesítés - 2023.06.04

A bálázás során a fő cél a renden lévő takarmány mozgatható és szállítható formában történő összegyűjtése. Fontos, hogy minél tömörebb bálák készüljenek, hiszen így kerül több anyag egy bálába, csökkentve ezzel az elkészült, behordandó bálák számát és egyben a szállítási költségeket.

Mivel az optimális betakarítási időszak viszonylag rövid, az idő kiemelten fontos tényező. Ahhoz, hogy ez a művelet megfelelő időben és megfelelő minőségben történjen, elengedhetetlen a jó műszaki állapotú, megfelelő teljesítményű, megbízható bálázógép megléte.

Az ír McHale cég a magas minőségű, hosszú élettartamú gépek gyártása mellett kötelezte el magát, elsősorban a körbálázás, illetve bálacsomagolás területére specializálódott. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak a változókamrás hevederes bálázók – V6 és V8 sorozat –, illetve a fix kamrás, tömörítőhengeres bálázók – F5000 sorozat.

A bálázók kialakításuktól és felszereltségüktől függően többnyire mindenféle termény bálázására alkalmasak, legyen az széna-szalma, szenázs vagy akár kukoricaszár. A McHale bálázók műszaki alapfelszereltsége úgy van összeállítva, hogy hosszú évekig alkalmas legyen nagy tömörségű bálák készítésére, minimális karbantartás-igényű üzemeltetés mellett. Ezeket szolgálják azok a részletek, mint például az automatikus olajzás, kenhető csapágyak, robosztus hajtásrendszer, melyek elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. A felhasználóbarát gépek egyszerűen kezelhető elektronikus vezérlőegységekkel vannak ellátva, melyek a traktorkabinból történő kényelmes irányítást és számtalan beállítási lehetőséget biztosítanak a gépkezelők számára. Minden McHale bálázó alapfelszereltsége az úgynevezett DropFloor eltömődésgátló rendszer, amely az esetleges eldugulásokat, „bemackózásokat” juttatja tovább a bálakamrába a továbbítórész alsó fenéklemezének lenyitásával. Ennek működtetése szintén egyszerűen és kényelmesen, a traktorkabinból hidraulikusan történik, gyorsan megszüntetve az eldugulást.

Mint minden McHale gép, a McHale bálázók is a strapabíróságukról, minimális karbantartás- és alkatrészigényükről ismertek. Nagyüzemi felhasználásra és fokozott igénybevételre lettek tervezve, amit a fentiekben részletezett szerkezeti megoldásokon túl a felhasználói tapasztalatok is alátámasztanak.

A bálázók mellett bálacsomagolók, bálabontók, illetve különféle bálamegfogó adapterek is a termékkínálatba tartoznak. Ha a gépekkel kapcsolatban további részletek is érdeklik, keressen bennünket!

Címkék: mchale, bálázó
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Ha kombájnvásárlás, csak a CLAAS jöhet szóba

Többféle kombájnmárka kapható apiacon, de van, akikizárólag, hosszú évek tapasztalata alapján a CLAAS-ra ...