TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
Hardi: élen a precíziós növényvédelemben

Hardi: élen a precíziós növényvédelemben

AGROmashEXPO 2024 - 2024.01.17

Az AGROmashEXPO, az agrártechnológiai fejlesztések kiemelkedő bemutatóhelye ideális platformot kínál a Hardi számára, hogy bemutassa azon technológiákat, amelyekkel a precíziós növényvédelemben élen jár. Ez azt jelenti, hogy a permetezőgépek a lehető legpontosabb mennyiségű és eloszlású permetlé kijuttatására képesek, csökkentve ezzel a vegyszerek felhasználását és a környezetre gyakorolt hatását.

Hirdetés

A kiállításon két standon bemutatott gépek között szerepel az AEON, a Hardi legújabb fejlesztésű vontatott szántóföldi permetezőgépe. Ez a modell a DeltaForce szórókerettel rendelkezik, amely a jelenleg elérhető legstabilabb szórókeret, nagy munkasebesség mellett is. A DeltaForce keretek nagy munkaszélességük ellenére kompakt szállítási méretűek.

A Hardi Commander nagy teljesítményű permetezőgép a TwinForce légrásegítéses rendszerrel van felszerelve. Ez a rendszer még hatékonyabbá teszi a permetlé kijuttatását, segítségével akár 30%-os vegyszermegtakarítás érhető el. A Hardi Navigator nemcsak magas teljesítménye miatt válik egyértelmű választássá, hanem azért is, mert kiválóan alkalmazkodik a változatos mezőgazdasági környezetekhez és igényekhez. A Hardi Ranger kifejezetten a kisméretű gazdaságok igényeire lett tervezve, a Hardi Zaturn Plus OP35 pedig egy szőlészeti permetezőgép, amelyet nagy teljesítmény és pontos kijuttatás jellemez. Ez a modell kifejezetten a szőlőültetvények speciális igényeihez készült.

Hardi: élen a precíziós növényvédelemben

Összességében az AGROmashEXPO-n a Hardi bemutatja, hogy a modern növényvédelmi technológia hogyan képes megfelelni a mai mezőgazdasági kihívásoknak: nagyobb hatékonyságot és precizitást biztosít, miközben csökkenti a környezeti terhelést. Gépei a minőség, megbízhatóság és innováció zászlóvivői, amelyekkel a Hardi tovább erősíti piaci pozícióját Európában.

A gépekkel az A pavilonban, a 201B és 204 B standokon lehet szemügyre venni.

Címkék: agromashexpo, agrárgépshow, hardi, permetezőgép
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Minden ötödik megszűnt – A kisebb gazdaságok lemorzsolódása ...

Miközben nálunk a földterület egyharmada még mindig az 5 hektárnál kisebb gazdaságok kezében van, Németországban ...