TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 68.435,53 Ft (tonna)
Napraforgómag: 143.567,17 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 68.437,43 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.382,91 Ft (tonna)
Repcemag: 173.966,47 Ft (tonna)
Full-fat szója: 220.650,66 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 618 Ft
Benzin ára: 610 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 390,17
USD: 358,68
CHF: 402,97
GBP: 463,56
Hirdetés
22 termelői piac, ami megér egy látogatást

22 termelői piac, ami megér egy látogatást

Agrárgazdaság - 2024.06.20

A termelői piacok népszerűsége Magyarországon az utóbbi években jelentős növekedést mutatott. Ezek a piacok nemcsak friss és helyi termékeket kínálnak, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy közvetlen kapcsolatba lépjünk a termelőkkel, és megismerjük a fogyasztásra szánt élelmiszerek eredetét. Az ilyen piacok különleges atmoszférája, a közösségi élmény és a kiváló minőségű termékek egyaránt vonzóvá teszik őket a tudatos vásárlók körében. Az alábbiakban bemutatjuk Magyarország 22 legnépszerűbb termelői piacát, ahol garantáltan friss és minőségi helyi termékekkel találkozhatunk.

22 termelői piac, ami megér egy látogatást

 

1. Nagymarosi Termelői Piac - Nagymaros

Nyitva:
Március 1. – Október 31-ig szombatonként 7:00-13:00
November 1. – Február 29-ig szombatonként 8:00-13:00

Cím: 2626 Nagymaros, Fő tér 5.

A Dunakanyar szívében található Nagymarosi Termelői Piac igazi kincs. Szombatonként a Fő téren várja a látogatókat, ahol a börzsönyi gazdák és a Dunakanyar őstermelői kínálják portékáikat. A piacra látogatók friss tejtermékeket, füstölt húsokat, házi lekvárokat, bio gyümölcsleveket, mézet, tojást, süteményeket és pékárukat találhatnak. A gyönyörű környezet és a helyi termékek varázsa garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden vásárlónak.

További információ és kapcsolat >>
 

2. Szentendrei Termelői Piac - Szentendre

Nyitva: minden szerdán és szombaton, 6:00 - 13:00

Cím: Szentendre, Bükkös part 32.

Szentendre bájos városában, a Bükkös parton található termelői piac minden szerdán és szombaton reggel 6 és 13 óra között várja az érdeklődőket. A piac kiváló helyi termékekkel, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, sajtokkal, mézekkel és kézműves áruval büszkélkedhet. A festői környezet és a barátságos légkör tökéletes helyszínt biztosít egy kellemes délelőtti kiránduláshoz.

További információ és kapcsolat >>

 

3. Budaörsi Gazdapiac - Budaörs

Nyitva: minden szombaton 6:00 és 14:00 óra között

Cím: Budaörs, Szivárvány utca és Patkó utca sarkán lévő nagy parkoló

A Budaörsi Gazdapiac minden szombaton reggel 6-tól délután 2 óráig várja a látogatókat a Patkó utcai parkolóban. A piacot a Budaörsi Gazdakör üzemelteti, melynek célja az egészséges életmód népszerűsítése és a helyi termelők támogatása. Friss zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, húsok és kézműves termékek széles választéka várja az érdeklődőket.

További információ és kapcsolat >>

 

4. Pancs – Gasztroplacc - Budapest

Nyitva: Minden vasárnap 9:00 - 13:00

Cím: Budapest, 1092 Tűzoltó utca 22.

Budapest szívében, a Tűzoltó utcában található Pancs – Gasztroplacc minden vasárnap 9 és 13 óra között várja a látogatókat. A piac közösségi élményt nyújt, ahol mintegy 20 termelő kínálja friss és szezonális termékeit. A látogatók közösségi főzéseken és bográcsozásokon is részt vehetnek, így a Pancs nemcsak vásárlási, hanem közösségi élményt is nyújt. A termelőik portékái mellett pedig ínycsiklandó kézműves hamburgereket is kóstolhatunk.

További információ és kapcsolat >>

 

5. Czakó Termelői Piac - Budapest

Nyitva: minden szombaton 8-tól 14 óráig

Cím: 1016 Budapest, Tigris utca 62.

A Tabánban található Czakó Termelői Piac minden vasárnap reggel 8-tól délután 2 óráig várja a látogatókat a Tigris utca 62. szám alatt. A piac kínálatában friss pékáruk, zöldségek, gyümölcsök, sajtok és változatos, különleges kézműves termékek találhatók. A barátságos környezet és a helyi termelők közvetlensége különleges élményt nyújt minden vásárlónak. A piac minden hónap első szombatján a szokottnál is több ínycsiklandozó illattal telik meg, ekkor ugyanis lángost és faszenes kürtőskalácsot is készítenek, ráadásul a szervezők rendszeresen előállnak különféle programokkal is.

További információ és kapcsolat >>

 

6. Biokultúra Ökopiac - Budapest

Nyitva: minden szombaton, 6:30-13:00

Cím: 1124 Budapest XII ker, Csörsz u. 18.

A Biokultúra Ökopiac Budapest XII. kerületében, a Csörsz utcában, szombatonként 6:30-tól 13 óráig várja az érdeklődőket. A piac különlegessége, hogy kizárólag bio minősítéssel rendelkező termékeket kínál, így a látogatók biztosak lehetnek abban, hogy egészséges és természetes élelmiszereket vásárolhatnak. Az élelmiszerek mellett néhány kézműves termék, játék, illetve természetes anyagokból készült kozmetikum is megtalálható a piac kínálatában. A különleges alkalmakon, mint amilyen például a gyereknap is, grátisz programokkal várják a látogatókat. 

További információ és kapcsolat >>

 

7. Szimpla Háztáji Piac - Budapest

Nyitva: vasárnap 9:00-15:00

Cím: Budapest, Kazinczy utca 14

A Szimpla Háztáji Piac Budapest belvárosában, a Kazinczy utcában,  minden vasárnap reggel 9-től délután 3 óráig várja a látogatókat. A Szimpla Kert egyedi hangulata különleges helyszínt biztosít a piacnak, ahol a helyi termelők friss és kézműves termékeiket kínálják. A piac egyik legnagyobb vonzereje a közvetlen kapcsolat a termelőkkel, akik szívesen mesélnek a termékeikről és a termelési folyamatokról. A Szimpla Háztáji Piacon megtalálhatók friss zöldségek, gyümölcsök, sajtok, mézek, házi készítésű lekvárok és szörpök, valamint különleges pékáruk. Emellett a piac közösségi programokat és élő zenét is kínál, így nemcsak bevásárlás, hanem kikapcsolódás céljából is érdemes lehet ellátogatni ide.

További információ és kapcsolat >>

 

szimpla termelői piacSzimpla Háztáji Piac - Forrás: Szimpla Facebook oldal

 

8. Kecskeméti Piac - Kecskemét

Nyitva: kedd-péntek 6:00 - 14:00, szombat-vasárnap 6:00 - 13:00

Cím: Kecskemét, Budai út 2

A Kecskeméti Piac a város szívében, a Budai úton található, a hétfő kivételével pedig minden nap nyitva áll a vásárlók előtt. A piac gazdag kínálata friss zöldségekből, gyümölcsökből, tejtermékekből és húsárukból áll, amelyeket a helyi termelők kínálnak. A piac különlegessége a széles virág- és dísznövény választék, amely egész évben színesíti a kínálatot. A Kecskeméti Piac nagy népszerűségnek örvend a helyiek körében, hiszen a friss és minőségi termékek mellett a barátságos hangulat és a közösségi kapcsolatok is fontos szerepet játszanak. Alkalmanként a piacot különféle családbarát programok és élőzene teszi még hívogatóbbá.

További információ és kapcsolat >>

 

9. Óváros Piac – Veszprém

Nyitva: kéthetente vasárnaponként 9:00 és 13:00 között

Cím: Veszprém, Óváros tér

Veszprém termelői piaca sem okoz csalódást, épp ellenkezőleg. Az itt megjelenő kistermelőktől saját készítésű friss, kovászos pékárukat, házi süteményeket, húsárut, mézet, lekvárt, tésztákat, tejtermékeket, vagy éppen házi tojást vásárolhatunk. Emellett kávét, meleg italokat, kézműves söröket és borokat kínáló standokkal is találkozhatunk, akiknél sok esetben kóstolásra is van lehetőség. A piacot különféle tematikus programok teszik még inkább közösségivé. 

További információ és kapcsolat >>

 

10. Garaboly Gasztro- és Kézműves Piac – Szentes

Nyitva: minden hónap harmadik szombatján

Cím: Szentes, Petőfi utca 4.

Ha ellátogatunk a szentesi piacra, nem csak helyi termelők kiváló minőségű, vegyszermentes élelmiszereit vásárolhatjuk meg, hanem sok mindent megtudhatunk az egészséges étkezésről és a fenntartható fejlődésről is. A kereskedőknél dísztárgyakat, mézet, sajtot, szörpöt, gyógynövényeket, valamint a természetben gyűjtött és feldolgozott gombákat, húsokat, zöldségeket is találhatunk.

További információ és kapcsolat >>

 

11. Szegedi Piac - Szeged

Nyitva:
November 1 - március 31 között: h-v: 5:00-15:00
Április 1 - október 31 között: h-p: 4:00 - 18:00 sz-v: 4:00 - 15:00:

Cím: Szeged, Mars tér

A szegedi Mars téren található piac minden nap nyitva áll a vásárlók előtt. A piac gazdag kínálata friss zöldségekből, gyümölcsökből, tejtermékekből és húsárukból áll, amelyeket a helyi termelők kínálnak. A piac különlegessége a széles választék és a helyi termékek minősége, amelyek garantálják a vásárlók megelégedését. Emellett a piac számos kézműves terméket és helyi specialitást is kínál, így minden látogató találhat kedvére valót.

További információ és kapcsolat >>

 

12. Zirci Piac - Zirc

Nyitva: minden szombaton 8:00 - 12:00

Cím: Zirc, Rákóczi tér 10.

A Zirci Piac a város központjában található, minden szombaton reggel 8-tól délután 1 óráig várja a vásárlókat. Bár a korábban felsoroltakhoz képest kisebb piacról beszélhetünk, ha a környéken kirándulunk, a helyi finomságok miatt érdemes kilátogatnunk ide is.

További információ és kapcsolat >>

 

13. Sashalmi Piac - Budapest

Nyitva:
Hétfő - Péntek: 6:00 – 18:00,
Szombat: 6:00 – 14:00,
Vasárnap: 6:00-12:00

Cím: 1163 Budapest, Sashalmi tér 1

A Sashalmi Piac Budapest XVI. kerületében, a Sashalmi téren található, és az egyik legkedveltebb helyi termelői piac a városban. A piac 2011-ben újult meg teljesen, modern pavilonokkal, játszótérrel és csinos fasorral gazdagodott, így nemcsak a vásárlás, hanem a kikapcsolódás is garantált ide látogatva.

A Sashalmi Piacon friss zöldségeket, gyümölcsöket, háztáji húsárukat, tejtermékeket, valamint különféle kézműves termékeket találhatunk. Az őstermelők és kistermelők portékái mellett a piac kis bolhapiacot is kínál, ahol igazi kincseket vadászhatunk.

A piac rendszeresen szervez különféle programokat és rendezvényeket, amelyek színesítik a piacnapokat. Szombatonként lezárják a Margit utca piacon áthaladó részét, így kellemes sétálóutcában vásárolhatunk és beszélgethetünk az árusokkal.

További információ és kapcsolat >>

 

14. Római-parti Piac - Budapest

Nyitva: minden szombaton 8:00 - 13:00

Cím: Budapest, Nánási út 47-49.

A Római-parti Piac Budapest a város északi részén, a III. kerületben található. A piac 2017-ben nyitotta meg kapuit, és azóta minden szombaton reggel 8:00-tól 13:00-ig várja a látogatókat a Nánási udvarban, a Római-part közelében.

A Római-parti Piac bőséges választékot kínál a látogatóknak. Itt megtalálhatók a friss zöldségek, gyümölcsök, háztáji húskészítmények, tanyasi tyúkok, kecskesajtok és házias sütemények. A piac különlegessége, hogy számos árus bevezette a csomagolásmentességet, így a vásárlók saját edényeikbe tehetik a megvásárolt termékeket. A piac nemcsak a felnőttek számára kínál élményeket, hanem a gyerekekre is gondoltak. A családok számára kialakított helyszínen a kicsik is jól szórakozhatnak, miközben a szülők nyugodtan vásárolhatnak. A piac emellett rendszeresen szervez különféle programokat is, koncerteket, változatos eseményeket, amelyek hozzájárulnak a barátságos és családias hangulathoz. Az árusok frissen készített lángosokat, kürtőskalácsokat, sült kolbászokat és egyéb finomságokat kínálnak, amelyek illata az egész piacot betölti. 

További információ és kapcsolat >>

 

15. Pécsi Vásárcsarnok - Pécs

Nyitva:
Hétfő-péntek 5:00-17:00,
Szombat 5:00-14:00

Cím: Pécs, Zólyom u. 4,

A Pécsi Vásárcsarnok, vasárnap kivételével, minden nap nyitva áll a vásárlók előtt. A csarnok gazdag kínálata friss zöldségekből, gyümölcsökből, tejtermékekből és húsárukból áll, amelyeket a helyi termelők kínálnak. A vásárcsarnok különlegessége a széles választék és a helyi termékek minősége, amelyek garantálják a vásárlók megelégedését. Emellett a vásárcsarnok számos kézműves terméket és helyi specialitást is kínál, így minden látogató találhat kedvére valót.

További információ és kapcsolat >>

 

16. Tihanyi Piac Placc - Tihany

Nyitva: minden szombaton 8:00-14:00

Cím: 8237 Tihany, Tihany-rév (kompállomás)

A Tihanyi Piac Placc a Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb termelői piaca, amely a tihanyi rév mellett található. A piac minden szombaton reggel 8-tól délután 2 óráig várja a látogatókat, egész évben. 

A Tihanyi Piac Placc standjain friss zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű lekvárok, szarvasgombás szószok, péksütemények, sajtok, húsáruk és borok találhatók. Az almás lepénytől a füstölt kolbászig minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere. 

Mindezek mellett a piacon nem csak élelmiszereket, hanem különleges régiségeket, antik bútorokat, régi lemezeket és egyéb kincseket is lehet találni, így a vásárlás valódi felfedezőúttá válik.

A Piac Placc rendszeresen szervez tematikus piacokat és rendezvényeket, olykor rendhagyó módon vasárnaponként művész piacot is, ahol igazán különleges, egyedi kincsekre lelhet a látogató.

További információ és kapcsolat >>

 

17. Első Balatoni Hal- és Termelői Piac - Gyenesdiás

Nyitva: Szombat és vasárnap 11:00-21:00

Cím: 8315 Gyenesdiás, Kárpáti Korzó

Az Első Balatoni Hal- és Termelői Piac Gyenesdiáson található, és egy igazi balatoni élményt kínál mind a helyiek, mind a turisták számára. A piac a Kárpáti Korzó területén helyezkedik el, és a Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere. 

A termelői piac friss és füstölt halakkal, sertéshúsokkal, hurkákkal, kolbászokkal, valamint lángossal, palacsintával és kürtőskaláccsal várja a látogatókat. Emellett különféle kézműves hamburgereket, házi réteseket és kalácsokat, valamint helyi borokat és pálinkákat is kínálnak. A piacon kóstolhatunk kecskesajtos sülteket, ínyenc salátákat, és grillázst is. A helyi termelők natúr gyümölcslevei és házi szörpjei pedig frissítő élményt nyújtanak.

További információ és kapcsolat >>

hal és termelői piacElső Balatoni Hal- és Termelői Piac  - Forrás: Facebook

 

18. Zsámbéki Piac - Zsámbék

Nyitva: kedd és péntek, 7:00-11:00

Cím: Akadémia utca, Zsámbék, 

A Zsámbéki Piac keddenként és péntekenként reggel 7-től 11 óráig várja az érdeklődőket. A kínálatban friss zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, húsok és kézműves termékek találhatók. A barátságos környezet és a helyi termelők közvetlensége különleges élményt nyújt minden vásárlónak. 

További információ és kapcsolat >>

 

19. Wekerlei Kispiac - Budapest

Nyitva
  - Hétfő: 7:00 – 15:00
  - Kedd: 7:00 – 17:00
  - Szerda: 7:00 – 17:00
  - Csütörtök: 7:00 – 19:00 (biopiac délután 16:00 – 19:00)
  - Péntek: 7:00 – 17:00
  - Szombat: 7:00 – 14:00
  - Vasárnap: 7:00 – 12:00

Cím: Budapest XIX. ker., a Nádasdy utca 1

A Wekerlei Kispiac Budapest XIX. kerületében, Kispest szívében található, és egy igazi helyi közösségi tér, ahol a friss és minőségi termékek mellett barátságos légkör és számos program várja a látogatókat. A piac 2020 elején újjáépült, modern és hangulatos környezetben várja az érdeklődőket.

A Wekerlei Kispiac standjain friss zöldségek, gyümölcsök, sajtok, mézek, lekvárok, szörpök, húsáruk, mangalica- és vadhús, frissen szedett és szárított gombák, szarvasgomba-különlegességek, valamint fűszerek és szendvicskrémek találhatók. Az árusok vegyszermentesen, közvetlenül a termelőktől származó termékeket kínálnak, így a vásárlók biztosak lehetnek a minőségben és a frissességben.

A piac nemcsak a vásárlás helyszíne, hanem egy igazi közösségi tér is. A Wekerlei Társaskör Egyesület havonta egyszer vasárnap bolhapiacot és kézműves vásárt szervez, ahol könyveket, játékokat, konyhai eszközöket, ruhákat, sporteszközöket és ékszereket lehet találni. 

További információ és kapcsolat >>

 

20. Liliomkert Piac - Káptalantóti

Nyitva: minden vasárnap 7:00-14:00

Cím: Káptalantóti, Liliomkert Piac, Petőfi utca 13.

A Balaton-felvidék szívében, a festői Káli-medencében található Liliomkert Piac igazi gyöngyszem a helyi és környékbeli termelők, kézművesek és az ínyencségek szerelmesei számára. A piac 2007-ben nyitotta meg kapuit Harmathy Ildikó biológus mérnök kezdeményezésére, és azóta is minden vasárnap reggel 7-től délután 2 óráig várja a látogatókat.

A Liliomkert Piac standjain a helyi termelők friss zöldségeket, gyümölcsöket, házi készítésű sajtokat, mézeket, lekvárokat, húsárukat és friss pékárukat kínálnak. Az árusok között találhatunk kézműveseket is, akiktől egyedi, kézzel készített tárgyakat, kerámiákat, textíliákat és egyéb különlegességeket vásárolhatunk.

A piac nem csupán a vásárlásról szól, hanem egy közösségi tér is, ahol gyakran rendeznek kulturális programokat, zenei előadásokat, kézműves foglalkozásokat. A gyerekek számára külön szórakozási lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például a homokozó és a fahinta.

A piacra látogatók különleges gasztronómiai élményekben részesülhetnek. Frissen sült pogácsák, házi kolbászok, gulyáslevesek és más finomságok várják az érdeklődőket. Érdemes üres hassal érkezni, hogy minden finomságot meg tudjunk kóstolni.

További információ és kapcsolat >>

Liliomkert termelői piacLiliomkert termelői piac - Forrás: Facebook

 

21. Szatyor Debrecen - Debrecen

Nyitvatartás és cím:
Keddenként: 17:00 - 18:30 - Vénkerti piactér
Szerdánként: 17:00 - 18:00 - Vasutas Egyetértés Művelődési Központ
Péntekenként: 17:00 - 18:30 - Huszár Gál Gimnázium

A Szatyor Debrecen nem csupán egy piac, hanem egy közösségi kezdeményezés, amely arra törekszik, hogy összekösse a helyi termelőket a vásárlókkal, elősegítve az egészséges, fenntartható és közvetlen élelmiszer-fogyasztást. 

A Szatyor Debrecen piacán a termékek frissessége garantált, hiszen a termelők közvetlenül a földjeikről hozzák az árut. Legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, tejtermékekről, húsokról vagy pékáruról, minden termék helyben készül, és a lehető legrövidebb úton jut el a vásárlókhoz.

További információ és kapcsolat >> 

22. Miskolci Termelői Nap - Miskolc

Nyitva: Minden hónap harmadik vasárnapján, 9:00 - 13:00

Helyszín: Miskolc, Erzsébet tér

A Miskolci Termelői Nap egy olyan különleges esemény, amely messze túlmutat egy hagyományos termelői piacon.
A Miskolci Termelői Nap nemcsak a vásárlásról szól. Az esemény célja, hogy közösségi és kulturális élményeket is nyújtson a látogatóknak. A piac területén rendszeresen szerveznek kézműves foglalkozásokat, zenei előadásokat, táncbemutatókat és egyéb szórakoztató programokat, amelyek minden korosztály számára élvezetesek lehetnek. Ez a gazdag kulturális kínálat megkülönbözteti a Miskolci Termelői Napot a többi termelői piactól, és igazi családi eseménnyé varázsolja.

További információ és kapcsolat >>

A fenti információk tájékoztató jellegűek. A piacok látogatása előtt bizonyosodjon meg azok nyitvatartásáról a feltüntetett Facebook oldalakon. Az információváltozásért felelősséget nem tudunk vállalni.

Ön is termelői piacot üzemeltet? Szívesen szerepelne piacával a fenti listán? 
Vegye fel velünk a kapcsolatot a megjelenésért! 

 


Miért éri meg termelői piacon vásárolni?

A termelői piacok varázsa abban rejlik, hogy egyedülálló lehetőséget kínálnak a vásárlóknak friss, helyi termékek beszerzésére, miközben közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a termelőkkel. De miért éri meg igazán termelői piacon vásárolni?

 • Frissesség és minőség
  A termelői piacokon vásárolt termékek gyakran közvetlenül a földekről érkeznek. A zöldségek és gyümölcsök nem kell, hogy hosszú utat tegyenek meg a bolt polcaiig, így frissebbek és gyakran ízletesebbek is, mint a szupermarketekben kapható társaik. Az ételek minősége is jobb, hiszen a termelők büszkék a munkájukra és arra, hogy a legjobb termékeket kínálják.
   
 • A helyi gazdaság támogatása
  Amikor termelői piacon vásárolunk, közvetlenül támogatjuk a helyi gazdákat és kisvállalkozásokat. Ez segít fenntartani a helyi gazdaságot, munkahelyeket teremt, és hozzájárul a közösség erősítéséhez. A pénz helyben marad, ami hosszú távon mindannyiunknak jó.
   
 • Környezetbarát választás
  A helyi termékek vásárlásával csökkenthetjük az élelmiszerek szállításából származó szén-dioxid-kibocsátást. Mivel az élelmiszerek nem utaznak nagy távolságokat, kevesebb üzemanyagra van szükség, így kisebb a környezeti terhelés. Ráadásul a termelői piacokon gyakran találkozhatunk bio és ökológiai termékekkel is.
   
 • Közvetlen kapcsolat a termelőkkel
  A termelői piacokon közvetlenül találkozhatunk azokkal, akik az ételeinket előállítják. Kérdezhetünk a termelési módszereikről, a termékek eredetéről, és tippeket kaphatunk az elkészítésükhöz. Ez a személyes kapcsolat bizalmat épít, és biztosak lehetünk benne, hogy tudjuk, mit eszünk.
   
 • Változatosság és különlegességek
  A termelői piacokon gyakran találkozhatunk különleges, ritkán látott termékekkel is. Ezek lehetnek régi, hagyományos fajták, vagy éppen új, innovatív termékek. A választék mindig szezonális, így minden látogatás alkalmával új ízekkel gazdagodhatunk.
   
 • Kellemes piaci hangulat
  A piacok hangulata magával ragadó. Az árusok kedvesek és közvetlenek, a vásárlók pedig gyakran régi ismerősként köszöntik egymást. Ez a közösségi élmény sokkal személyesebb, mint egy nagy áruházban történő bevásárlás.

A termelői piacokon vásárolni nemcsak a frissesség és a minőség miatt éri meg, hanem azért is, mert támogatjuk a helyi gazdaságot, környezetbarát választást hozunk, és élvezzük a közvetlen, barátságos piaci légkört. 

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Zöldség-gyümölcs ágazati bulletint készített a FruitVeb és a ...

Az elmúlt 10 év eredményeit összefoglaló zöldség-gyümölcs ágazati bulletint készített a FruitVeB Magyar ...