TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés
VulcanAgro - AÖP-csomag. Biostimulátor és tápanyag együtt.

VulcanAgro - AÖP-csomag. Biostimulátor és tápanyag együtt.

Hírek - 2023.04.05

A VulcanAgro Kft. egy olyan csomagot állított össze, amelynek keretében biostimulátort és tápanyagot tudnak kijuttatni. A termékek így elszámolhatóak az AÖP keretében, várhatóan lényegesen kedvezőbben, mint amibe kerülnek.

A tápanyag+biostimulátor keveréket akár több alkalommal is használhatjuk.

Miért kell a tápanyag?

A kondicionáló vagy stimuláló készítmények fokozzák a növényben zajló biokémiai folyamatokat. Ehhez azonban vízre, tápanyagra és megfelelő időjárási körülményekre lenne szükség. Vizet és „jó időt” nem tudunk „kijuttatni”, ellenben a leggyakrabban hiányzó tápanyagokat lombon keresztül is pótolni tudjuk. Tehát a Vulcan AÖP-ös csomagban ezért van Keserűsó koncentrátum, amely a magnézium mellett sok más hasznos tápanyagot is tartalmaz.

Vulcan Bioplasma

A Vulcan AÖP-ös csomag egyik eleme, az élőalga-alapú Vulcan Bioplasma-készítmény. A Vulcan Bioplasmában található algák, ősi egysejtű élőlények, amelyek mérete csak néhány mikron nagyságú. Gyors osztódásra képesek, a növénybe bejutva nemcsak tápanyaggal látják el azt, de azonnali növekedésre és tápanyagfelvételre stimulálják. A magas klorofill-, protein-, vitamin- és ásványianyag- tartalmuk segítik a növényt a stresszhelyzetek leküzdésében is.

Vulcan Keserűsó koncentrátumok

A csomag másik terméke egy szabadon választható Keserűsó koncentrátum. A Vulcan Keserűsó oldatok, magnéziumtúlsúlyos termékek, amelyek foszfort, nitrogént, ként és a növény számára létfontosságú mikroelemeket is tartalmazza. Választható emelt nitrogén, réz, cink vagy bór változatban. A magnézium létfontosságú elem a klorofillképződéshez. Foszforra, nitrogénre, kénre és a mikroelemre pedig folyamatosan szüksége van a növénynek, akár a zöldtömeg építésekor, akár az érés időszakában.

Hogy működik a csomag vásárlása?

A Vulcan Bioplasma és Vulcan Keserűsó olyan csomag, ahol minden liter Vulcan Bioplasma után ugyanakkora mennyiségben térítésmentesen biztosítjuk a Vulcan Keserűsó terméket. Ráadásul a minél nagyobb vásárlást egyre alacsonyabb áron tehetik meg. A Vulcan Bioplasma és Vulcan Keserűsó csomag elérhető 20 literes kannás, 600 és 1000 literes IBC-tartályban is.

VulcanAgro - AÖP-csomag. Biostimulátor és tápanyag együtt. Kertészeti és gyümölcs kultúrákban is használható az alga+tápanyag keveréke.

Szántóföld, gyümölcs- és zöldségkultúrákban is működik és elszámolható!

Az alga- és keserűsó koncentrátumok keveréke, minden növénykultúrában, eltérő dózisokkal eredményesen használható. Szántóföldön az 5–10 liter/ha Bioplasma és ugyanekkora dózisú Keserűsó oldat a javasolt, a gyümölcs- és zöldségkultúrákban a 8–15 liter Bioplasma és szintén ugyanekkora dózisú Keserűsót alkalmazzunk.

A pontos árakról, szállítási feltételekről érdeklődjön a VulcanAgro Kft. területi képviselőinél, viszonteladóinknál.

VulcanAgro - AÖP-csomag. Biostimulátor és tápanyag együtt.

www.vulcanagro.hu

VulcanAgro - AÖP-csomag. Biostimulátor és tápanyag együtt.
 

Címkék: aöp-csomag. biostimulátor, tápanyag, műtrágy, vulcacnagro
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Indiai futókacsa tartása: kezdők kézikönyve

Az indiai futókacsa tenyésztése izgalmas és kihívást jelentő hobbiként szolgálhat számos gazdának, ...