TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Alkatrészek azonnal, vagy akár 24 órán belül a Magtár Kft.-től

Alkatrészek azonnal, vagy akár 24 órán belül a Magtár Kft.-től

Hírek - 2023.02.14

Ebben a nehéz időszakban is zökkenőmentesen, gyorsan, s ami nem utolsó szempont, barátságos árakon tudja biztosítani az alkatrészellátást a szolnoki székhelyű Magtár Kft. az általa forgalmazott gépekhez.

Garancia erre az óriási raktárkészlet és a szolnokin kívül a békéscsabai, hajdúnánási, valamint szekszárdi telephely, mely révén a vállalkozás már a Dunántúlon is elérhető közelségben van. Mint azt Mikó Sándor ügyvezető igazgatótól megtudtuk, klasszikus mezőgazdasági gépforgalmazói tevékenységük mellett dinamikusan fejlődik öntözési üzletáguk.

Alkatrészek azonnal, vagy akár 24 órán belül a Magtár Kft.-től

  • A Magtár Kft. immár több mint 30 éve van jelen a magyarországi piacon, s az általa forgalmazott erő- és munkagépekhez szükséges alkatrészeket is biztosítja – bocsátotta előre Mikó Sándor. – A Steyr traktormárka kizárólagos magyarországi Hivatalos Márkakereskedője a vállalkozás, de e mellett az egyéb típusokhoz szükséges valamennyi alkatrész beszerezhető nálunk, akár a CNH-csoporthoz tartozó márkák esetében is. Nem csak alkatrészeket kínálunk, hanem kenőanyagokat is, még hozzá a Petronas-csoport termékpalettájáról.

Alkatrészek azonnal, vagy akár 24 órán belül a Magtár Kft.-tőlMikó Sándor hozzátette: munkagépek vonatkozásában LEMKEN talajművelő eszközöket, vetőgépeket, Kverneland vetőgépeket, permetezőket, műtrágyaszórókat, szintén márkaképviselőként, Pöttinger-termékeket (elsősorban szálastakarmány-betakarításhoz kapcsolódó munkaeszközöket, kaszákat, rendképzőket, bálázókat) forgalmaznak, s természetesen az ezekhez szükséges valamennyi alkatrészt is. 

  • Korábban KRONE gépekkel is foglalkoztunk, ezt ugyan befejeztük, de az alkatrészellátást továbbra is tudjuk biztosítani – hallottuk az ügyvezetőtől. – A repertoárunk további tagjai a DAMMAN-permetezők, HOLMER cukorrépa betakarítók, HOLMER önjáró hígtrágya kijuttató eszközök, Güstrower átrakó kocsik, műtrágyaszórók, SUMO talajművelő eszközök és TEBBE szervestrágyaszórók. Ezekhez is minden alkatrész rendelkezésre áll. 2023-ban kezdtük el forgalmazni a Fliegl teljes termékválasztékát, amely pótkocsikat, tartálykocsikat, szervestrágya kijuttató eszközöket és ezek tartozékait, cserealkatrészeit jelenti. Széles a választékunk sztenderd alkatrészekből, anyagokból is, úgy, mint bálahálók, fóliák, olaj- és levegőszűrők, zsírok, olajok, láncok, szíjak és csapágyak.

Öntözési üzletágukról pedig Mikó Sándor azt mondta: minden kapható náluk, ami csak kell a szántóföldi öntözéshez, doboktól, konzoloktól, szivattyúktól, aggregátoktól kezdve a komplex önjáró berendezésekig. Természetesen az öntözés gépeihez is biztosítják a tartalék és cserealkatrészeket, tömlőket, csöveket, csatlakozókat, szelepeket, fúvókákat, szűrőket, hidráns-elemeket, tömítéseket, motoralkatrészeket.

Mint azt hangsúlyozta: a legtöbb alkatrészt azonnal tudják adni saját raktáraikból, ha azonban adott cikk csak a gyártói raktárakban lelhető fel, azt is 24 órán belül képesek prezentálni partnerüknek. Kérdésünkre közölte: mivel márkakereskedők, az általuk forgalmazott márkákból a legkedvezőbb árakat tudják kínálni.      
 

Alkatrészek azonnal, vagy akár 24 órán belül a Magtár Kft.-től   

Címkék: magtár kft., alkatrész, steyr, lemken, damman, holmer, krone, tebbe, sumo, cnh, pöttinger
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Körös-Maros Nemzeti Park – Ahol a kerecsenek természetes ...

Magyarországon napjainkban a legtöbb természetes gallyfészekben költő kerecsensólyom a Körös-Maros Nemzeti Park ...