A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Jól indulhat 2022: megjelent a Zetor naptára

Hírek - 2021.12.13

Új év, új remények – ez jellemzi a Zetor hozzáállását is a következő esztendőre vonatkozóan. A cseh traktorgyártó elkészítette szokásos naptárát, kétféle verzióban a 2022-es évre. A fotók erőt, harmóniát, és talán egy pici reményt sugároznak.

Jól indulhat 2022: megjelent a Zetor naptára


A négy elemre építette jövő évi szokásos naptárát a Zetor. A fotókkal igyekeznek azt közvetíteni mindenkinek, hogy váltson vidámabb hangulatra (bármilyenek is a jelenlegi körülmények), és élvezzék az élet minden pillanatát.

zetor 1

A cseh gyártó kétféle változatban is elkészítette naptárát. A normál verzió természetesen a traktorokat mutatja be különféle munkahelyzetekben, mindegyik kép egy-egy történetet igyekszik elmesélni. Olyan gazdák nyilatkoztak a Zetornak, akik valóban rendszeres használói a gépeknek, és persze elégedett ügyfelek.

A gyártó még arra is ügyelt, hogy eltérő évszakokban fotóztassa le a traktorokat, és nemcsak odahaza, Csehországban. A helyszínek közé így bekerült Lengyelország, Litvánia, Szlovákia, sőt Hollandia is. A gazdák által megosztott tapasztalatok külön 28 oldalas brosúraként vannak mellékelve a naptár mellé.

A limitált kiadás művészi felvételeket tartalmaz, és természetesen nem maradhatott ki belőle a mutatós hölgyszereplő sem. Ezúttal a cseh modell Nikol Pfeiferová pózol a képeken egy-egy Proxima CL100, Major CL80, Forterra HSX140 és Crystal HD170 társaságában. A Zetornál már hagyomány, hogy újév előtt ilyen kiadványokkal örvendeztetik meg a gazdákat, 2009 óta pedig a limitált változatok is rendszeresen megjelennek.

 


Címkék: Zetor, természet, naptár, 2022, limitált kiadás

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...