Agritechnica: egyre valószínűbb, hogy 2022-ben elmarad a hannoveri kiállítás

2021.12.09

Az Agritechnica kiállítás törlésére is felkészült a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG), ez természetesen a járványhelyzet alakulásától függ. A világ egyik legnagyobb szakrendezvénye február végén kezdődne.

Agritechnica: egyre valószínűbb, hogy 2022-ben elmarad a hannoveri kiállítás


A német szaksajtó szerint a DLG már most felkészül arra, ha 2022. február 27. és március 5. között mégsem lehetne megtartani Hannoverben az Agritechnica mezőgazdasági szakkiállítást. Ha a szervezők pechesek, és a koronavírus sem csillapszik, a tavasz elején éppen az ötödik járványhullámban leszünk.

A rendezvény persze nem fog elmaradni, csak a szemtől-szembe találkozások helyett virtuális kiállításra kerül majd sor az online térben. Erre a helyi szaksajtó most elég nagy esélyt lát, hiszen a törlésre már a DLG is tett utalást. Állítólag jelenleg azon tárgyalnak a kiállítókkal, hogy mi legyen a befizetett bérleti díjakkal. A többség a hírek szerint belemenne abba, hogy a pénzüket a 2023-as Agritechnica standbérleti díjaként könyveljék el.

Ha a járványhelyzetben is megtartanák az „élő” kiállítást, az sok résztvevő cég nemtetszését váltaná ki. A legtöbben nyilván nem szeretnének üres csarnokokban ücsörögni, márpedig a szigorítások elriaszthatják a látogatókat. A törlés hivatalos bejelentésére állítólag még december elején sor kerülhet.

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE