TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
Granulált mész és folyékony NPK Elővásárlási Akció indul Mezőfalván, a NAK Szántóföldi Napokon!

Granulált mész és folyékony NPK Elővásárlási Akció indul Mezőfalván, a NAK Szántóföldi Napokon!

Hírek - 2021.06.03

A VulcanAgro Kft. idén is nyári Elővásárlási Akciót indít a talajjavító meszező anyagokra, a folyékony NPK starterre és kénes termékekre. Az akció kezdetét egybekötjük egy személyes találkozóval és beszélgetéssel, ha ellátogat 2021. június 9–10-én Mezőfalvára.

Granulált mész, már 39 900 Ft/tonna + áfától*!

Meszet szórni már nagyon sok olyan talajon is szükséges lenne, amely nem extrém savanyú. Kalcium nélkül a talaj összeesik, nem nyeli a vizet és nem is tartalékolja. A kijuttatott tápanyagok jelentős része lekötődik vagy elveszik. A fiatal növények gyakran toxikus mennyiségben vesznek fel nehézfémeket, és sokkal gyengébb a bokrosodás, a kezdeti növekedés. A Vulcan Balance G egy granulált tiszta mész, könnyen kijuttatható, és nem jelentős költségelem a növénytermesztésben. 2–3 évente 300–700 kg/ha mennyiségben ajánlott használni, csak sekélyen, a felső 15 cm-es talajrétegbe bedolgozva.

va01 kep Balance G

A Vulcan Balance G granulált mész bármilyen műtrágyaszóróval kijuttatható.

Folyékony NPK már 59 990 Ft/tonna + áfától*

Ma már elmondhatjuk, hogy a folyékony és szervesanyag alapú NPK-k sokkal jobban működnek, mint a szilárdak. A Vulcan Folyékony NPK és Turbo NPK alapja cukrot, vitaminokat, nyomelemeket is tartalmazó szerves anyag. Ezzel az anyaggal több mint 20-féle tápanyagot pótlunk, és felélénkítjük a talaj biológiai aktivitását. A Vulcan Folyékony NPK a szerves anyag mellett folyékony nitrogént, foszfort, káliumot, cinket és molibdént is nagy mennyiségben tartalmaz. Elég a tarlóra vagy vetés előtt kipermetezni, közepes vagy nagy mennyiségben (400–700 liter/ha), és néhány nap múlva sekélyen bedolgozni. Használatával teljesen kiváltható a szilárd indító NPK. Lehet, hogy nem sokkal olcsóbb, mint a szilárd, de akkor is működik, ha száraz a talaj.

va02 kep Folyekony NPK

A Vulcan Folyékony NPK-val nemcsak az indító tápanyagot tudjuk kijuttatni, de még a szárak is bomlanak és a talajélet is javul.

Milyen hasznos termékek vannak még az Elővásárlási Akcióban?

A hazai talajproblémák szinte egyedülállóak Európában. Nagyon sok helyen a lúgosodás és a szikesedés okoz gondot, míg máshol a teljes humusz vagy a szerves anyag eltűnése. Ezért az ilyen helyen nagyon fontos, hogy savanyítani tudjuk a talajt granulált kénnel (Vulcan Smax), vagy a szikesedést tudjuk lassítani gipszes talajjavítóval (Vulcan Balance GS). Mindkét termék részt vesz a nyári Elővásárlási Akcióban, aminek részletei megtalálhatók a VulcanAgro kiadványaiban és a weboldalunkon.

va03 kep

A granulált kén szórása legalább olyan hasznos egy lúgos, szikes talajon, mint a meszezés egy savanyú területen.

Az akció célja és feltételei

Az Elővásárlási Akcióban jelentős kedvezményekkel élhetnek, ha előre terveznek.

A termékek listaárából mennyiségi kedvezményt adunk, ami 24 tonnás rendelések esetén 10 000 Ft/tonna + áfa. Augusztus 31-ig történő megrendelések esetén pedig további 5 000–10 000 Ft/tonna + áfa közötti kedvezményt is biztosítunk, amelyet más, de az Elővásárlási Akcióba be nem volt termékekre lehet levásárolni, 2021. év végéig. A megrendelés leadásakor az áru átvételének idejét kérjük meghatározni, hogy a biztonságos kiszolgálást mi is tervezni tudjuk.

*Az akció pontos feltételeiről honlapunkon vagy szaktanácsadóinktól kaphat információt.

Szakmai segítéség: 06-70-905-500

 

vulcan logo

 

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 

Címkék: műtrágya, startertrágyák, NPK, VulcanAgro Kft., talajjavító, meszező anyagok
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Barázdában ragadva – Talajműveléssel vagy anélkül a ...

A talajművelés kérdése, szerepe ma már két táborra osztja a gazdatársadalmat. Sokan el sem tudják képzelni ezt ...