Hirdetés
Mehetünk Mezőfalvára: már zajlanak a NAK Szántóföldi Napok előkészületei

Mehetünk Mezőfalvára: már zajlanak a NAK Szántóföldi Napok előkészületei

Hírek - 2021.05.18

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2021. június 9-10-én rendezi meg a NAK Szántóföldi Napok szabadtéri agrárszakmai kiállítást a Fejér megyei Mezőfalván, amennyiben az akkor érvényben lévő járványvédelmi előírások lehetővé teszik ezt.

A rendezvényre várják gépes, növényes kiállítók jelentkezését, illetve a NAK Szántóföldi Napok Gasztrofaluba kistermelőket, élelmiszer előállítókat keresnek termékeik helyszínen történő értékesítésére.

A NAK Szántóföldi Napok az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg szántóföldi környezetben, többük munkavégzés közben is. A gazdálkodók időt, energiát és pénzt megtakarítva, egy szabadtéri helyszínen láthatják a mezőgazdasági gépgyártók és a szántóföldi növénytermesztés legújabb fejlesztéseit. A területen zajlanak az előkészítő munkálatok, a már elvetett növények karbantartása, öntözése, valamint a további telepítések, és lassan kezdődik a felépítmények kialakítása is – olvasható a NAK honlapján.

A rendezvényt maximális biztonsági intézkedések mellett tartják meg a szervezők, és csak abban az esetben, ha arra az akkori járványvédelmi előírások lehetőséget biztosítanak. A rendezvénnyel kapcsolatban további információk a www.szantofoldinapok.hu oldalon találhatók, a kiállítók és közreműködők a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen, valamint a +36 70 528 5682-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 

 
Forrás: NAK

Címkék: növénytermesztés, kiállítás, gépbemutató, NAK, Szántóföldi Napok, NAK Szántóföldi Napok, Mezőfalva
Kiemelt hírek