A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis

Extra terményár! Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

Hírek - 2021.04.14

Új kombájnberuházásnál a gép tulajdonságai mellett sokszor a legfontosabbak a különböző beruházást segítő lehetőségek a finanszírozás tekintetében. A legújabb KITE akcióban most terménnyel, remek terményáron is fizetheti az új John Deere kombájn vételérának egy részét!

Extra terményár! Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!


Egy jól kiválasztott kombájn hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban egy új betakarítógép megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak. Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekeznek többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőiknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

kite john deere kombajn termény

Fizessen terménnyel az új John Deere kombájnért!

A KITE Zrt.-nél 2021. április 1. és 30. között remek terményárú kukoricával (2020-as betakarítás) vagy új termésű EURO búzával (2021-es betakarítás) is kifizetheti az új John Deere kombájn vételárának egy részét! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítják el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia. Az akció részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KITE gépértékesítőjénél!  

https://www.youtube.com/watch?v=RjbsRsqsq10

Gondolkozzon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes lehet a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni!

KITE gépéletút szolgáltatások

 

kite003

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio


Címkék: John Deere, kombájn, KITE, gépbeszerzés, gépberuházás