Megtörtek a németek, elhalasztják az Agritechnica kiállítást!

2021.04.06

Miután az elmúlt hetekben igazi nagyágyúk jelezték távolmaradásukat, végül a DLG és a VDMA német szakszövetségek is belátták, hogy értelmetlen erőltetni az Agritechnica őszi megtartását. Az új időpont 2022 februárjának-márciusának fordulója.

Megtörtek a németek, elhalasztják az Agritechnica kiállítást!


A globális járványhelyzet csak lassan javul, ezért – bár az európai kormányok óvatos nyári nyitásban reménykednek – egyre több kiállító mondta le részvételét a 2021. november 14–20. közé tervezett Agritechnica mezőgazdasági szakkiállításra. Előbb a John Deere, majd a SAME Deutz-Fahr (SDF) jelentette be, hogy nem kívánja munkatársai és partnerei egészségét kockára tenni, ezért idén egyetlen rendezvényen sem vesznek részt.

Némi hezitálás után végül a hannoveri Agritechnica szervezői is úgy döntöttek, hogy négy hónappal a tervezett időpont után kerítenek sort a világ egyik legnagyobb agrárshow-jára. A hír aligha ért bárkit is váratlanul, és a kiállítók, látogatók talán bátrabban készülődhetnek a 2022. február 27-től március 5-ig tartó rendezvényre.

A szervező DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) és VDMA (Német Gép- és Berendezésgyártók Szövetsége) abban bízik, hogy a tél végére már olyan helyzetbe kerül a világ, hogy egyetlen résztvevőnek sem kell aggódnia az egészségügyi helyzet miatt. Az új jelentkezési határidő 2021 nyarának vége.

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE