TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
Megnyitotta virtuális kapuit az AGROmashEXPO!

Megnyitotta virtuális kapuit az AGROmashEXPO!

Hírek - 2021.03.03

Március 14-ig várja a látogatókat a legrangosabb hazai agrárkiállítás a virtuális térben. A rendezvényre regisztrációt követően díjmentes a belépés!

Hirdetés

A 2021-es AGROmashEXPO a www.hungexpo.easyvirtualfair.com oldalon egészen március 14-ig lesz látogatható. A kiállítókkal való élő chat és videóbeszélgetés szombatig lesz elérhető reggel 9, és este 6 óra között, így érdemes már most regisztrálni a díjmentes belépésért, mely a nyitvatartás alatt korlátlan hozzáférési lehetőséget biztosít.

A kiállítás számos szakmai programmal várja az érdeklőket. A megnyitóval és Termékfejlesztési Verseny díjátadóval kezdődő eseményt élő videóban követhetik az érdeklődők a virtuális felületen. Idén először nem kell aggódni, hogy valaki lemarad egy fontos előadásról, mivel az események végeztével az egyes programok a kiállítás nyitvatartása alatt bármikor visszanézhetők lesznek.

A szakmai események között a fentiek mellett helyet kap a Gabonatermesztők Országos Szövetségének, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a programjai, de sor kerül majd Aszódi János, Én kis kertem című könyvének bemutatójára is. A programok részletei megtalálhatók a www.agromashexpo.hu weboldalon.

AGRO2021 infostand

A virtuális pavilonokban többek között olyan neves cégek várják majd a közönséget ajánlatokkal, tájékoztatókkal vagy bemutató videókkal, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad.

Maga a virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amellyel a szervezők célja, hogy online találkozóhelyet biztosítsanak a mezőgazdasági eszközök és gépek hazai forgalmazóinak és vásárlóinak. Az online esemény előnye, hogy a látogató bármikor, akár néhány kattintással, - okostelefon vagy tablet esetében néhány érintéssel – otthonából vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, a korábban említett chat funkció segítségével, pedig azonnali információt kérhet az adott termékről vagy szolgáltatásról.

A virtuális AGROmashEXPO a www.hungexpo.easyvirtualfair.com oldalon látogatható Bővebb információ és a díjmentes regisztráció a kiállítás weboldalán található. A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.

Címkék: kiállítás, AGROmashEXPO
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Kiterjedt tűzifa-kereskedői hálózatot buktattak le a Nébih ...

Több hónapos megfigyelést és ellenőrzést követően csaptak le a nyugat-dunántúli, nyolc főből álló hálózatra a ...