A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Kevesebb mint egy hét és itt az AGROmashEXPO

Hírek - 2021.02.25

A legrangosabb hazai agrár szakkiállítás március 3-án nyitja meg virtuális kapuit a mezőgazdasági szakemberek előtt, idén ráadásul díjmentes belépéssel!

Kevesebb mint egy hét és itt az AGROmashEXPO


AGRO2021 virtualis datumnelkul webfejlec hu

Az elmúlt közel negyven évben már minden hazai mezőgazdász megszokta, hogy az év agrárkiállítási szezonja az AGROmashEXPO-val indul. És habár lassan vége a februárnak, a munkák pedig már megkezdődtek, nincs ez másképp idén sem. Ugyanakkor mégis kivételes az idei év, és nem csak a későbbi kapunyitás miatt, hanem mert idén nem kell a fővárosba utazni, hogy megtekintsük a hazai mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazóinak legújabb termékeit és szolgáltatásait!

Találkozó a virtuális térben

Tekintve, hogy a jelenleg érvényben lévő kormányzati intézkedések nem teszik lehetővé, hogy a szakma legjelentősebb találkozóján személyesen találkozzon többezer ember, így a kiállítás szervezői egy teljesen új megoldáshoz folyamodtak, és a rendezvényt az online térbe költöztették.

Ezzel lehetőséget biztosítanak, hogy a forgalmazók és vásárlók a jelenlegi kihívások ellenére tudjanak találkozni és üzletet kötni, ráadásul mindezt otthonuk kényelméből. Az AGROmashEXPO weboldalán, számítógépről és telefonról is hamarosan elérhető virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, mely a regisztrációt követően többször is díjmentesen látogatható.

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és az élő csevegés funkció kivételével teljeskörűen használható.

virtualis hungexpo stand 800

Tárgyalások, kiállítók

A szakkiállítások egyik legfontosabb erőssége, hogy a látogatóknak egy helyen és egy időben nyílik lehetősége személyes egyeztetésre a kiállítókkal. Nem lesz ez másképp a virtuális AGROmashEXPO-n sem, hiszen a rendezvényen a nyitvatartási időben a kiállítók élő videóbeszélgetésre várják az érdeklődőket. Így március 3-6. között a látogatók többek között olyan vállalatokkal folytathatnak élő csevegéseket, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad.

Programok

A szervezők kiemelt célja, hogy megőrizzék a kiállítás sokszínűségét. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektettek a szakmai programok megvalósítására, így többek között idén is megrendezésre kerül a Szántóföldi Szakmai Nap a GOSZ szervezésében, de előadás zajlik majd az agrárium aktualitásairól az Agrárkamarától, és nem marad el a Termékfejlesztési díjátadó sem, mely a hivatalos megnyitót követően zajlik majd.

A programok szintén az online felületen lesznek elérhetők, a rendezvény nyitónapján élőben, de videó formájában később is bármikor visszanézhetők az esemény nyitvatartása alatt.

A díjmentes belépésre jogosító regisztrációért és bővebb információkért látogasson el a www.agromashexpo.hu weboldalra! A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 


Címkék: kiállítás, Hungexpo, AGROmashEXPO