A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Január végéig 
kedvezményes az AGROmashEXPO!

Hírek - 2021.01.25

Magyarország legrangosabb agrár-szakkiállítása új időpontban, megújult helyszínnel és kedvezményes jeggyel várja a szakembereket 2021. március 3–6. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Január végéig 
kedvezményes az AGROmashEXPO!


A kiállításra már december közepe óta váltható belépőjegy, mely ráadásul a 2021-es, különleges évre tekintettel a regisztrálóknak csupán 1000 forintot jelent. A szervezők ezzel szeretnék megkönnyíteni a szak­embereknek a látogatást. A kedvezmény ugyanakkor már csak rövid ideig, egész pontosan január 31-ig tart, így érdemes minél hamarabb ellátogatni 
a www.agromashexpo.hu weboldalra.

Már csak azért is érdemes előre megváltani a belépőt – a hosszas sorban állás elkerülése és az érintésmentes bejutás mellett –, mert az AGROmashEXPO a korábbi évekhez hasonlóan ismét a szakma legnagyobb éves találkozója lesz, melyre már most több mint 140 kiállító jelezte részvételi szándékát. A mezőgazdasági gépek, az input, a logisztika, az agrárelektronika, a méréstechnika, digi­talizáció és automatizáció területéről felvonultatott többpavilonnyi termék és szolgáltatás között a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj pályázatnak köszönhetően 2021-ben is megtalálhatók lesznek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt fejlesztések.

A friss piaci innovációk megismerése és az üzletkötés mellett 
az AGROmashEXPO a tudás- és ta­­­­pasztalatmegosztás fontos fóruma is. Ennek szellemében a szakembereket is­­­mét gazdag szakmai programkínálat várja mind a színpadon, mind a konferenciatermekben. A kiállítás részletes programja egyelőre kialakítás alatt áll, de érdemes rendszeresen ellátogatni a rendezvény weboldalára a legfrissebb információkért.

De nemcsak a programokról érdemes in­formálódni, hanem a megújult területről is. Azokat, akik megszokásból járnák be az AGROmashEXPO-t, nagy meglepetés vár­ja, hiszen a HUNGEXPO területfejlesztése nemcsak a már meglévő pavilonok meg­­­­­­­­újulását jelenti, hanem két vadonatúj csarnokot is, melyek a tervek szerint 
a többihez hasonlóan számos kiállítónak biztosítanak helyszínt a kiállítás négy napja alatt.

A megújult kiállítási központ térképe mellett érdemes előzetesen megismerkedni a kiállítás egészségügyi szabályaival is, hiszen 
a szervezők a jelenlegi helyzetre reagálva létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszkviselésig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti. Ennek célja, hogy minimalizálja a kockázatokat minden résztvevő számára, hiszen a szervezőknek az ő biztonságuk a legfontosabb.

A szabálykönyv részletes tartalma, csakúgy, mint a jegyvásárlás lehetősége vagy a folyamatosan frissülő programkínálat, megtalálható a www.agromashexpo.hu weboldalon. A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnerei pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

 

Szerző: AgrárUnió

Címkék: kiállítás, Hungexpo, AGROmashEXPO