TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
A Pöttinger virtuális vásáron állítja ki új termékeit és fejlesztéseit

A Pöttinger virtuális vásáron állítja ki új termékeit és fejlesztéseit

Hírek - 2020.11.19

Mivel legalább jövő tavaszig nem rendeznek olyan mezőgazdasági bemutatókat és vásárokat, amelyeken személyesen lehet részt venni, az innovatív gépeket gyártó Pöttinger közvetlenül a vásárlók és a rajongók nappalijában és irodájában mutatja be a 2020/21-es pénzügyi évre készített termékeit.

A Pöttinger virtuális bemutatóját hivatalosan 2020. november 18-án nyitja meg: www.poettinger.at/virtual-fair

Egy mezőgazdasági vásár mindig kiváló lehetőséget biztosít az innovatív új termékek, a fókuszpontok és a saját cég bemutatására a látogatók széles köre számára. A kaszáláshoz, a földműveléshez és a vetéstechnológiához kapcsolódó gépeiről ismert cég ismét új termékek széles tárházát vonultatja fel. Hogy a látogatók azonnal megismerhessék ezeket, a Pöttinger egy modern kommunikációs eszközt használ, a termékeket egy digitális platformon virtuálisan bemutatva. „A magas minőségű és könnyen kezelhető felület újfajta kiállítási élményt ad, amely bárhol és bármikor felkereshető” – mondta Gregor Dietachmayr, a cégvezetők szóvivője, aki nagyon elégedett az innovációval.

Jöjjön be!

A gépek majdnem olyan közelről megtekinthetőek, mintha valóban jelen lennének, így a mezőgazdasági vásáron tapasztalható hangulat is átjön. A látogatók pontos részinformációkat kapnak a gépekről, megnézhetnek videókat és még sok minden egyebet. A vásár felkereshető egy számítógép vagy egy mobileszköz segítségével, belépőjegy vagy regisztráció nélkül is. A felületet rendszeresen frissítik új termékinformációkkal és interaktív lehetőségekkel, csakúgy, mint egy valódi vásáron.

És ez csak néhány innováció azok közül, amelyeket a Pöttinger bevezetett. Mivel hamarosan 150 éves lesz a cég, az ausztriai mezőgazdasági gépgyártó ezzel is bizonyítja, hogy még mindig feszülten figyeli a legfrissebb trendeket.

Különleges virtuális kiállítás arról, milyen újdonságokat tartogat a 2021-es szezon:

https://www.poettinger.at/de_at/Newsroom/Pressebild/4672

 

pottinger logo

 

Címkék: Pöttinger, virtuális vásár, virtuális bemutató
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Célkeresztben a John Deere vontatott permetező portfóliója

A John Deere vontatott permetezőinek portfólióját a 700-as és 900-as szériába tartozó gépek ölelik fel.