Hirdetés
Új piacvezető repce hódít Magyarországon!

Új piacvezető repce hódít Magyarországon!

Hírek - 2020.07.21

A Kleffmann 2020-as kutatási eredményei alapján a KWS Magyarország Kft. piacvezető helyet foglal el a magyarországi vetőmagvállalatok között az őszi káposztarepce értékesítésében.

A HYBRIROCK továbbra is az egyik legkedveltebb repcehibrid, azonban egy új piacvezető vette át a helyét, az UMBERTO KWS. Repcénk sikere köszönhető a termelők pozitív tapasztalatainak és repcénk iránti bizalmának! Köszönjük az elkötelezettséget a KWS repcéi iránt, célunk továbbra is az Önök igényeinek leginkább megfelelő repcehibrideket bemutatni!


KWS őszi káposztarepce: 
egy tökéletes körforgás – 360°

A KWS vállalat olyan, egész Európára kiterjedő kísérleti hálózatban tesztelt repcehibrideket kínál a gazdálkodóknak, amelyek eltérő termesztési adottságokhoz is kiválóan alkalmazkodnak. Kiemelkedő tulajdonságaik:
Hazánk termőhelyadottságai nagyon vál­­­­­­­­tozatosak, területről területre, tábláról táblára változhatnak. Ezért fontos a KWS- repcehibridek tulajdonságainak ismerete. A terület adottságaihoz választott hibrid biztosítja a legjobb terméseredményt. 
A kiválasztott hibrid legfontosabb tulajdonságai lehetnek a sikeres gazdálkodás kulcsai.

repcegrafikon 1

repcegrafikon 2

Válassza ki a megfelelő kulcsot, amely ajtót nyit a nyereséghez!

A hibrid kiválasztásától a termésig, a szak­­­­­­­tanácsadástól a betakarításig a KWS vé­­­gigkíséri Önt az úton – 360°.

Ismerje meg a KWS idei repcevetőmag- kínálatát, köztük a piacvezető UMBERTO KWS repcét, valamint újdonságainkat, a FELICIANO KWS, CRISTIANO KWS és KWS CYRILL CL hibrideket. Keresse fel honlapunkat, vagy hívja területi képviselőinket!

 

KWS Magyarország Kft.
www.kws.hu
www.facebook.com/KWSMagyarorszag

 

Címkék: repce, káposztarepce, vetőmag, hibrid, KWS
Friss hírek
Kiemelt hírek