kenyér

Megsütik a kenyerünk javát

Csúcsminőséget képviselnek Fekete Gergő pékségének termékei

„Kovászos kenyereink három alkotóelemből állnak: tisztított víz, tengeri só és frissen őrölt liszt. Ez a három alapvető dolog kell egy jó kenyérhez, na meg a kovász, amellyel legalább 24 órán át kelesztjük őket.”

Fekete Gergő, akit többek között a Borbás Marcsi szakácskönyve című gasztro­sorozatból is ismerhetünk, az egykori mesterlegényekhez hasonlóan egykor külföldre ment, hogy megismerje a szakma csínját-bínját, majd hazahozta a tudását. A mi legnagyobb örömünkre.

Sokat tett a szerencséjéért

Fekete GergőFekete Gergő

 

Gergő a középiskolai tanulmányai után nem a család vállalkozásában helyezkedett el, ahogy az várható lett volna, hanem külföldre, egészen pontosan Skóciába indult, ha nem is éppen szerencsét próbálni, annál inkább tapasztalatot, nyelvtudást szerezni. Persze útközben a szerencse is mellé szegődött, illetve a mellé a temérdek munka, tanulás és kitartás mellé, ami a külföldön töltött éveit jellemezte. A tervezett hónapokból ugyanis évek lettek, mégpedig tizenkét év, ezalatt folyamatosan dolgozva elvégezte az Edinburgh Napier Egyetemet. Diplomáját itt szerezte, vendéglátóipari és humán erőforrás szakon. 

Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Belépés

Belépés

Felhasználói név *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

Tags: kenyér, pékség

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom