A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Megsütik a kenyerünk javát

Hírek - 2019.06.14

Csúcsminőséget képviselnek Fekete Gergő pékségének termékei „Kovászos kenyereink három alkotóelemből állnak: tisztított víz, tengeri só és frissen őrölt liszt. Ez a három alapvető dolog kell egy jó kenyérhez, na meg a kovász, amellyel legalább 24 órán át kelesztjük őket.”

Megsütik a kenyerünk javát


Tisztelt Látogatónk!

A cikk megtekintése előfizetéshez kötött!

Amennyiben rendelkezik online előfizetéssel, jelentkezzen be az előfizetéshez tartozó felhasználói fiókba.

Belépés

Ha még nem előfizetőnk, ismerje meg előfizetési ajánlatainkat, hogy hozzáférhessen lapunk korábbi cikkeihez is!

Fekete Gergő, akit többek között a Borbás Marcsi szakácskönyve című gasztro­sorozatból is ismerhetünk, az egykori mesterlegényekhez hasonlóan egykor külföldre ment, hogy megismerje a szakma csínját-bínját, majd hazahozta a tudását. A mi legnagyobb örömünkre.

Sokat tett a szerencséjéért

Fekete GergőFekete Gergő

 

Gergő a középiskolai tanulmányai után nem a család vállalkozásában helyezkedett el, ahogy az várható lett volna, hanem külföldre, egészen pontosan Skóciába indult, ha nem is éppen szerencsét próbálni, annál inkább tapasztalatot, nyelvtudást szerezni. Persze útközben a szerencse is mellé szegődött, illetve a mellé a temérdek munka, tanulás és kitartás mellé, ami a külföldön töltött éveit jellemezte. A tervezett hónapokból ugyanis évek lettek, mégpedig tizenkét év, ezalatt folyamatosan dolgozva elvégezte az Edinburgh Napier Egyetemet. Diplomáját itt szerezte, vendéglátóipari és humán erőforrás szakon. 


Címkék: kenyér, pékség