Hirdetés
Két napig újra bárki tesztelheti a legújabb, sok milliós agrárgépeket

Két napig újra bárki tesztelheti a legújabb, sok milliós agrárgépeket

Hírek - 2019.05.10

Mezőfalván kerül ismét megrendezésre az ország legnagyobb szabad területi bemutatója.A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva új koncepcióval várja vendégeit.

A NAK és a MEGFOSZ közös rendezvényén egymás mellett, interaktívan mutatják be a szakma legújabb technológiáit és az agrárgépszektor teljes kínálatát, amelyet a látogatók május 23-24 között maguk is kipróbálhatnak.

A Hungexpo kiállító teréből ismét egy hatalmas szántóföldre költözik az AgrárgépShow, a hazai agrárgépszektor legnagyobb expója. Az AgrárgépShow állógépes kiállítási részén a hazai gépforgalmazás 80 százalékát képviselő cég mutatja be újdonságait és a termelés versenyképességét segítő gép és eszközök kínálatát.

Az idei évben a termelőknek lehetőségük van rögtön kipróbálni a demo pályán a bemutatott gépeket, valamint minden nap délelőtt és délután külön GépShow keretében 26-26 gépkapcsolatot ismerhetnek meg működés közben, hogy valóban a nekik megfelelő gépet tudják kiválasztani. A GépShow keretében permetezési bemutatóra is sor kerül.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a MEGFOSZ a Legyél Te is Mezőgépész! Országos Bajnokság tavaszi fordulóját is megszervezi. Ennek keretében a mezőgépésznek tanuló szakiskolások érdekes gyakorlati feladatokkal mérhetik össze tudásukat a szántóföldön.

Az AgrágépShow-Mezőfalva mellett a III. NAK Szántóföldi Napok tovább bővíti a rendezvény szakmai program kínálatát. A mikro- és demóparcellás fajtabemutatókat egészíti ki többek között az erdőgazdálkodás kérdésköre, a fórumsátor előadásai, a drónosok, a humusz kezelés talajszelvényes bemutatói, a kutatóintézetek, az agrároktatáshoz és -finanszírozáshoz kapcsolódó cégek, az agrár-haszongépjárművek, valamint az inputosok.

Mindezek alapján kijelenthető, hogy minden termelőnek érdemes meglátogatnia a rendezvényt, melynek első számú célja a termelők sikeres gazdálkodásának segítése, valamint az innováció, a technológiai újítások, az új, eredményesebb gazdálkodást segítő megoldások bemutatása, átadása az agrárszakembereknek.

A kiállítás mindkét nap 9:00 és 17:00 óra között van nyitva. A belépés és a parkolás ingyenes.

Az esemény honlapja: www.agrargepshow.hu; http://www.szantofoldinapok.hu/
Hivatalos FB esemény: https://www.facebook.com/events/2127804987311784/

Viczián Ágnes - MEGFOSZ

Címkék: AgrárgépShow, MEGFOSZ, NAK Szántóföldi Napok, Mezőfalva
Friss hírek
Kiemelt hírek