Hirdetés
Új Hardi NAVIGATOR classic  - egy ismert gép új köntösben

Új Hardi NAVIGATOR classic - egy ismert gép új köntösben

Hírek - 2019.02.22

Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic típussal bővül.

A NAVIGATOR classic megújult műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis-közepes gazdaságoknak.

A permetezési minőségben nincs kompromisszum, a Classic-on ugyanazt a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk, amely az elmúlt években több száz magyar gazdaságban bizonyított, a legbiztonságosabb szórókeret függesztést garantálva a kategóriában. Az egyedülálló lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít.

hardi1

A DynamicFluid4 folyadék szabályzó rendszer már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert precíz dózis szabályozást.

Az IntelliTrack nyomkövető rendszer a fejlett elektromos vezérlés, az integrált hidraulika szelep rendszer és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja, biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít.

Az új RollSzenzoros aktív keretszabályzó rendszer nagy sebesség és nagy munkaszélesség mellett egyenetlen talajviszonyok esetén is folyamatosan biztosítja az optimális permetezési magasságot, egyidejűleg követve a talaj, és a kezelt felület felszínét.

Az Automata Szórókeret Szakasz Vezérlés nagy kezelési kényelmet nyújt, és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint 5%-os, vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer megtakarítást biztosíthat.

hardimonitorAz ISOBUS kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges új monitort szerelni a fülkébe, hiszen akár a már meglévő erőgép termináljáról is vezérelhető a permetezőgép.

 

 

 

Ez a NAVIGATOR classic kivitel - a legmagasabb műszaki tartalommal felszerelt modern permetezőgép a kategóriájában.

Keresse a hivatalos Hardi forgalmazókat személyre szóló NAVIGATOR classic ajánlatokért!

https://www.youtube.com/watch?v=RWX-e-k4Wh8
Címkék: Hardi, Navigator
Friss hírek
Kiemelt hírek