Hirdetés
Magyarbrands és Minőség-Innováció Díjas a Phylazonit

Magyarbrands és Minőség-Innováció Díjas a Phylazonit

Hírek - 2017.11.15

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy novemberben két nívós díjjal is jutalmazták tevékenységünket. A PHYLAZONIT márka elnyerte a Magyarbrands Díjat Innovatív márka kategóriában, valamint az EOQ MNB által meghirdetett Minőség-Innováció 2017. pályázaton a Phylazonit Technológia a „Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk” kategóriában nemzeti díjnyertes lett.

A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.
A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
A Szakmai Bizottság döntése alapján a Phylazonit KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai innovatív TOP márkák egyikeként.

Finnország Államelnöke a finn minőségügyi partnerszervezet kezdeményezése alapján 2007-ben indította útjára a „Minőség-Innováció” pályázatot. Finnország sikeres kezdeményezéséhez azóta csatlakozott: Svédország, Lettország, Észtország, Csehország, Izrael, Kazahsztán, Litvánia, Spanyolország, Kína, Oroszország és Magyarország. Az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottsága által meghirdetett Minőség-Innováció 2017 pályázaton a "Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk" kategóriában a Phylazonit Technológia kapta a nemzeti díjat, ezáltal jogosulttá váltunk a nemzetközi megmérettetésen is részt venni. Az ünnepélyes díjátadásra a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác termében került sor.

Szeretnénk köszönetet mondani a MagyarBrands Program megalkotóinak valamint az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottságának, hogy eme rangos díjjakkal jutalmazták eddigi munkánkat. Számunkra ezek az elismerések megerősítik azt, hogy jó irányba haladunk. A Phylazonit talajbaktérium készítmények gyártása és forgalmazása nekünk nem csak egy egyszerű munka, hanem egy csodálatos eszköz is arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük és javítsuk a táplálék alapjául szolgáló termőföldek állapotát. Termékeink folyamatos fejlesztésével igyekszünk olyan értéket teremteni, amely a gyermekeink, unokáink számára is biztosíthatja az élhetőbb jövőt. Haladunk tovább ezen az úton, hiszen Szívügyünk a termőföld!

A Phylazonit márka MagyarBrands díja:

MagyarBrands Díjátadás

MagyarBrands Oklevél


A Phylazonit Technológia Minőség-Innováció elismerése:

Minőség-Innováció Díjátadás

Minőség-Innováció Oklevél

Címkék: Phylazonit, Minőség-Innováció, Magyarbrands
Friss hírek
Kiemelt hírek