burgonya föld

M E G H Í V Ó

2017. július 6. Keszthely, XV. ORSZÁGOS BURGONYA NÖVÉNYVÉDELMI TANÁCSKOZÁS TECHNOLÓGIAI ÉS FAJTABEMUTATÓ

 

A RENDEZVÉNY SZERVEZŐI

Belchim Crop Protection Hungary Kft.
FMC-Agro Hungary Kft.
Jeli 2000 Kft., Syngenta Kft.
PE, Burgonyakutatási Központ
Keszthelyi Burgonyáért Egyesület

Szeretettel meghívják Önt és kedves kollégáit,

a PE, Georgikon Kar, Keszthely,
Festetics Gy. u. 7. alatti „D” épületében tartandó

Burgonya Növényvédelmi Tanácskozásra,
és az azt követő
Szántóföldi Technológiai- és Fajtabemutatóra, Piknikre.

930-1000           REGISZTRÁCIÓ

1000-1020       Megnyitó
                       Növényvédőszerek engedélyeztetésének aktualitásai
                       Dr. Tőkés Gábor engedélyezési igh. NÉBIH                    

1020-1040       Burgonya, a lehetőségek kultúrája

                       Németh Tamás, Belchim Crop Protection Hungary Kft.

1040-1110       Vendetta-új gombaölő szer a burgonya-termesztésben.

                       Varga Zsolt, FMC-Agro Hungary Kft.

1110-1130       „Stresszoldás lombon keresztül.”

                      Tánczos László, Jeli 2000 Kft.                    

1130-1150       A Syngenta növényvédelmi technológia
                       burgonyában

                      Hochbaum Tamás, Syngenta Kft.

1150-1210      Burgonya és zöldségfélék tárolásának aktuális kérdései

                      Dr. Adamovics Péter, Tri-Ózon Kft.

1210-1230      Burgonya csomagolástechnika

                      Farkas József, Tempel Kft.

1230-1250      A burgonya növényvédelmének aktualitásai                  

                      Wolf István, Burgonyakutatási Központ

1315-             A növényvédelmi technológiák szántóföldi bemutatása.
                      Fajtabemutató és SZÁNTÓFÖLDI PIKNIK

Tombolasorsolás értékes nyereményekkel!!!

Tags: zöldség, növényvédelem, burgonya, fajtabemutató, meghívó

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom