Hirdetés
Güttler: 20 éve Magyarországon

Güttler: 20 éve Magyarországon

Hírek - 2016.09.12

Fennállásának huszadik évfordulóját nyílt nappal ünnepelte szeptember 9-én Hódmezővásárhelyen a Güttler Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Kft.

A meghívottak – gazdálkodók, partnerek, beszállítók – telephely- és gyárlátogatáson ismerhették meg közelebbről a Kft. tevékenységét; először az új üzemcsarnokban a gyártás folyamatával, az alapanyag beérkezéstől, a megmunkáló gépek, köztük egy hegesztőrobot működésén át, a végtermékig. A szociális követelményeknek is kiválóan megfelelő üzemcsarnokban (ahol mindig ideális tisztáságú levegőben dolgozhatnak a munkások) precíz, pontos, minőségi munka folyik, ez garantálja termékeik magas színvonalát.
Az üzemlátogatás után Tamási Zsombor ügyvezető igazgató rövid áttekintést adott a cég két évtizedes tevékenységének főbb állomásairól, a jövő terveiről, majd a résztvevők népes csoportja a gyakorlatban is láthatta több munkagép működését. Hét különböző munkagépet – Güttler-, illetve kizárólag a Güttler által forgalmazott gépeket – láthattunk, mindegyik megnyerte a látogatók tetszését. A vendégek között voltak olyanok is, akik élve a cég jubileumi ajánlatával, most kedvezményesen vásárolhatták illetve rendelhették meg a rég áhított gépeket.

Bővebben az AgrárUnió októberi számában

Címkék:
Kiemelt hírek