A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

AQUA NON STOP COMFORT késélező – A CLAAS bővíti sablonkínálatát

Hírek - 2016.08.03

A CLAAS teljesen automatizált AQUA NON STOP COMFORT késélezőjével most a bálázó- és gyűjtőkocsi-gyártók még több késtípusát meg tudják élezni.A hetvenféle cserélhető sablonnak köszönhetően jelenleg 105 különböző típusú kést lehet a géppel élezni.

AQUA NON STOP COMFORT késélező – A CLAAS bővíti sablonkínálatát


A sablonok száma folyamatosan bővül. A CLAAS ezen kívül ingyenes szervizt, illetve kérésre új sablonok gyártását is vállalja.

A CLAAS AQUA NON STOP COMFORT késélezője 2013 óta sikeres a piacon. A teljesen automatizált rendszer lehetővé teszi a precíz, speciális hűtőközegben történő élezést, egészen pontosan követve az élkontúrt. Az élezési folyamatba nem lehet kézzel belenyúlni, de erre nincs is szükség: számtalan szenzor és egy biztonsági rögzítés felel a kezelő számára teljesen biztonságos élezésért.
A kések élformájának és rádiuszának pontosan megfelelő élezésnek köszönhetően a kések élettartama jelentősen megnő, illetve a terményt rövid, apró darabokra vágja, így jobban tömöríthetők a bálák, jobb a takarmány minősége. Ezt kiegészítve a helyesen megélezett kések a teljes meghajtórendszer terhelését is csökkentik, és nagyobb összteljesítményhez segítik hozzá a bálázókat, rendfelszedő kocsikat. A teljesen automata késélezővel a gazdaságok időt nyernek, amit más munkára tudnak fordítani.

axial2

AQUA NONSTOP COMFORT – most még több késtípushoz

A gép működését a következő videón megtekinthetik:http://go.claas.com/messerschleifgeraet

A termékkínálat és a felszereltség országonként változhat. Kérdés esetén kérjük, forduljon a CLAAS hivatalos forgalmazójához

Látogassa meg internetes sajtóarchívumunkat, ahol a sajtómunkatársak számtalan képet ingyenesen tölthetnek le.
www.claas-gruppe.com 

A CLAAS-ról

Az 1913-ban alapított CLAAS családi vállalkozás egyike a világ legnagyobb mezőgazdasági gépgyártóinak. A vesztfáliai Harsewinkelben található vállalat 1930 óta gyárt kombájnokat a legnehezebb európai betakarítási körülményekhez is. Egy másik termékcsoporttal, az önjáró silózóval a CLAAS az első helyen áll a világpiacon. Szintén vezető helyen áll a családi tulajdonban lévő vállalat a világ mezőgazdasági technikáinak sorában traktorokkal, valamint mezőgazdasági bálázókkal és szálastakarmány betakarító gépekkel egyaránt. Termékkínálatuk részét képezi a legmodernebb mezőgazdasági informatikai technológia is. A CLAAS világszerte 11 500 alkalmazottat foglalkoztat, és 2015-ben 3,8 milliárd eurós forgalmat ért el.


Címkék: