A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

AZ EVOCOOL TERMÉKEK MAGAS TÁMOGATÁSSAL PÁLYÁZHATÓK!

Hírek - 2016.07.25

  Az EvoCool párásító rendszerek használata fontos szerepet tölt be a gombatermesztésben.

AZ EVOCOOL TERMÉKEK MAGAS TÁMOGATÁSSAL PÁLYÁZHATÓK!A gombák számára fejlődésük első és legfontosabb szakaszában a megfelelő páratartalomszint 80-90%, majd azt követően fontos az optimális 70% megtartása, ezzel szinten tartva a táptalaj nedvességtartalmát. Párásítórendszereink használata nagyban megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a gombatermesztést, hisz óriási előnye, hogy ellenőrizhető, beprogramozható a kívánt páratartalom elérése és megtartása.

ecovolgomba

Mindemellett fontos szerepet játszik a megfelelő hőmérséklet, mely rendszereink segítségével szintén szabályozható és beállítható. Vezérlőegységeinkkel folyamatosan állandó szinten tarthatóak a termeléshez szükséges kívánt értékek. A nyári időszakban az alacsony relatív páratartalom hatására rendszereink által kibocsájtott ködpára gyorsan elpárolog, így a párolgás okozta hőelvonással hűti is a légteret, amellett, hogy a környezet levegőjének páratartalmát növeli. A téli időszakban rendszereink segítségével a fűtés okozta túlzott légszárazság kiküszöbölhető a kívánt páratartalom pontos szabályozásával, így a gombák vízvesztését hatékonyan meg lehet előzni, biztosítva ezzel a termények optimális növekedését. Termékeink választhatóak nagynyomású és evaporatív technológiával egyaránt, a kívánt igényeknek megfelelően. Evaporatív rendszereink használatával a friss levegő bejuttatása egyszerű és gyors megoldást nyújt.
Nagynyomású berendezéseink 3-5 micronos vízpárával növelik a levegő páratartalmát, nedvesítés és lecsapódás nélkül, ezzel megelőzve a penészek és baktériumok elszaporodását.
Rendszereink további előnye, hogy megkötik a port és megszüntetik a kellemetlen szagokat, ezzel elkerülve a szellőztetés kockázatait. Nem utolsó sorban távol tartják a bogarakat, rovarokat, kártevőket (gombalégy, gombaszúnyog, atka), így megóvva a késztermést és biztosítva a termesztett állományt.
Termékeink üzemeltetési és karbantartási költségei alacsonyak.

Állandó raktárkészletünkről termékeink azonnal elérhetőek:

-evaporatív hűtő panelek, berendezések;
-nagynyomású vízporlasztásos rendszerek
(pumpák, csövek, fittingek, fúvókák);
-hőmérséklet- és páratartalom-szabályzók és jeladók;
-komposztszondák;
-szerelt vezérlőszekrények;- teljes körű vízkezelés.

Felhasználási területek:
növénytermesztés, állattenyésztés, kül- és beltéri területek hűtése és párásítása.
Szeydl Zsolt ügyvezető
STI-Holding Kft.

+36 20 775 1917, evocool@evocool.eu
www.evocool.hu


Címkék: