TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
Ismét Európa legjobbjai között a Corvinus

Ismét Európa legjobbjai között a Corvinus

Hírek - 2023.12.11

A Financial Times idén is rangsorolta Európa legjobb üzleti iskoláit, amelybe egyetlen magyar szereplőként a Budapesti Corvinus Egyetem is bekerült.

Hirdetés

Az európai minőségi üzleti felsőoktatás bemutatására évről évre listát állít össze a Financial Times üzleti napilap, amelybe rendszeresen beválogatják a Budapesti Corvinus Egyetemet. Idén a 90 szereplős illusztris rangsor egyetlen magyar intézményeként a 89. helyet szerezte meg a Corvinus. Mellette a közép-európai régióból csupán egy-egy osztrák, cseh, lengyel és szlovén egyetem került be az összesítésbe, amelynek csaknem felét francia, brit és német iskolák teszik ki. Az élen a francia HEC Paris, a brit London Business School és a spanyol-amerikai-német IESE Business School található.

„A Corvinus jó szereplése az európai toplistán azt mutatja, hogy a képzéseink kiemelkedőek, nemcsak a hazai mezőnyben, de nemzetközileg is. Fontos szakértői visszacsatolás ez arról, hogy itt jó és érdemes tanulni, oktatni, kutatni. A rangsorban elért eredményünk további lendületet ad számunkra, hogy folytassuk a fejlesztéseinket a képzési kínálatunk megújításában és a nemzetköziesítésben” – mondta Szabó Lajos, a Corvinus megbízott rektora.A rangsort a Financial Times MBA, executive MBA és Masters in Management-listáiból alakították ki, figyelembe véve az oklevelet nem adó executive képzéseket is. A lista méri a szakmai előmenetelt, a fizetés nagyságát, az oktatók és hallgatók sokszínűségét nemek és állampolgárság szerint, valamint a klímaváltozással kapcsolatos edukáció mértékét. Az adatokat az iskolák és azok öregdiákjai szolgáltatták.

Címkék: corvinus egyetem
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

BuXa csomag – Pénztárcakímélő megoldás kalászosokban

Az őszi kalászosok gyomirtása a múlt év csapadékos időjárása miatt nagyon sok gazdaságban elmaradt. Ennek ...