A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Karrierlehetőségek a Szent István Egyetem Állásbörzéjén

Hírek - 2016.04.18

A Szent István Egyetem Állásbörzéje 2016. április 20-án 10 órakor nyitja meg kapuit Gödöllőn, melynek keretében szorosabb személyes kapcsolat alakulhat ki a kiállító vállalatok és a hallgatók, valamint a térség lakosai között. Az Egyetem idén 64 kiállítóval és több mint 800 állásajánlattal, számtalan gyakornoki lehetőséggel várja az érdeklődőket az egynapos rendezvényen.

Karrierlehetőségek a Szent István Egyetem Állásbörzéjén


A SZIE Állásbörze célja – a munkaerő-piaci szereplők egymásra találása mellett –, hogy felkészítse a hallgatókat, mint leendő munkavállalókat a diploma utáni elhelyezkedésre, a személyes kapcsolatfelvétel során pedig komplexebb képet kaphatnak a munkaerőpiacról.

Az idei esztendőben minden eddiginél több kiállító vesz részt a Szent István Egyetem Állásbörzéjén, melynek keretében multinacionális cégek, kis- és középvállalkozások, állami szervezetek, diákszövetkezetek és tanácsadó cégek várják ajánlataikkal az elhelyezkedni kívánó hallgatókat, valamint a Gödöllőről és a környező településekről érkező lakosokat, a munkahelyet váltani szándékozó munkavállalókat.

Az Állásbörzén az érdeklődők személyre szabott, az álláskeresés során hasznosítható tanácsadási, önismereti, pályaorientációs programokon is részt vehetnek: önéletrajz-írási tanácsadás, magyar és idegen nyelvű próbainterjú, számítógéppel támogatott pályatanácsadás, pályaorientációs grafológia és sminktanácsadás, valamint a kiállítók a sikeres álláskeresési technikák kulisszatitkaiba is beavatják a látogatókat szakmai előadásaikon keresztül.

A rendezvényt a GoBosch mini GoKart verseny színesíti, valamint az Állásbörzével egy időben kerül sor a Kooperatív Gyakorlati Szakmai Börzére is.

Szent István Egyetem Állásbörze
2016. április 20., szerda, 10.00-15.00
Gödöllő, Páter Károly u. 1.
www.allasborze.szie.hu


Címkék: