TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 600 Ft
Benzin ára: 580 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 379,95
USD: 347,02
CHF: 393,67
GBP: 437,56
Hirdetés
Benzinkúton gyulladt ki egy kisteherautó Szombathelyen, videón a veszélyes szituáció

Benzinkúton gyulladt ki egy kisteherautó Szombathelyen, videón a veszélyes szituáció

Hírek - 2023.05.18

A járműtüzeknek millió okuk lehet, a leggyakrabban az olajos alkatrészek vagy az elektromos rendszer szokott lángra kapni. A szombathelyi eset oka egyelőre ismeretlen.

A járműtüzek leggyakrabban nyáron, a száraz forróságban fordulnak elő. Érthető módon, hiszen akkor a túlmelegedő csapágyak, a különféle olajjal kent mozgó alkatrészek könnyebben lángra kaphatnak, de manapság az elektromos rendszer rövidzárlata vagy más meghibásodása miatti efféle balesetek is gyakoriak.

Egy kisteherautó égett ki nemrég szokatlan helyen, az egyik szombathelyi Mol-benzinkúton. A 112press.hu oldal videót is készített az esetről, pontosabban annak utóéletéről, hiszen a felvételen már csak a használhatatlanná vált járművet láthatjuk.

A motortér és a vezetőfülke lángolhatott, érdekes módon viszont a ponyvás rakodótér lényegében teljesen épen megmaradt. Nagy szerepük volt ebben a tűzoltóknak, akik gyorsan kivonultak az esethez – hiába, egy töltőállomáson lángoló járműnél aligha van veszélyesebb dolog.Információk szerint a sofőr bement egy kávéért, és amikor kinézett az ablakon, már azt látta, hogy lángol a járműve eleje. A szombathelyi tűzoltók vonultak nagy erőkkel a helyszínre. A horvát rendszámú kisteherautó motorterében eddig tisztázatlan ok miatt keletkezett tűz.

Személyi sérülés nem történt, és a teherautó rakománya is csak kis mértékben károsodott. A rendőrség természetesen időlegesen lezárta a benzinkutat, ahol egyébként a tranzitút miatt jelentős a kamionforgalom is.

Videóért KATT IDE!

Címkék: baleset, járműtűz, kisteherautó, magyarország, szombathely, video, benzinkút
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

STEYR Hybrid CVT Traktor - A környezettudatos innováció

A nagyközönség számára először a 2023-as Agritechnica kiállításon lesz látható az az új STEYR Hybrid CVT traktor, ...