Hirdetés
Okos kombinációk a QuickLink-kel

Okos kombinációk a QuickLink-kel

Vető- és talajművelő gépek - 2020.07.16

Az Amazone minden talajviszonyhoz, talajműveléshez és különböző üzemi méretekhez optimálisan egymásra hangolt kombinált vetőgépeket kínál. A vetőgépeknek a különböző talajművelő gépekkel és hengerekkel való kombinálása az új QuickLink gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően most még egyszerűbb, gyorsabb és rugalmasabb.

A QuickLink rendszer különböző Amazone vetőgépekbe és talajművelő gépekbe került beépítésre. Kezdve a klasszikus AD mechanikus ráépített vetőgéppel, mely kombinálható a KE forgóboronával vagy a KG, ill. a KX forgó lazítóval, a gyorscsatlakozó rendszer elérhető a kényelmes Cataya precíziós vetőgéphez és a Centaya pneumatikus profi géphez is. Az aktív talajművelés mellett a Cataya-hoz és a Centaya-hoz a CombiDisc rövidtárcsa is elérhető. A hengerek széles választéka mellett az összes kombináció tökéletesen a mindenkori helyszíni viszonyokhoz illeszkedik.

A QuickLink gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően a talajművelő eszközök pár percen belül biztonságosan és szerszám nélkül leválaszthatók a mindenkori vetőgépről. Erről három jól hozzáférhető csatlakozási pont gondoskodik. A talajművelő gép így tökéletesen használható önálló üzemben is a magágykészítéshez. Ugyanakkor a meglévő vetőgép egy másik talajművelő eszközre is gond nélkül felszerelhető, így ugyanazon ráépített vetőgéppel több különböző kombinált vetőgép is megvalósítható.

További hozzáadott értéket jelent a QuickLink használata a szemenkénti vetéstechnika szegmensében. A gabonafélék vetésénél használt KG és KX forgó lazítók a Precea szemenkénti vetőgéppel gyorsan és kényelmesen kombinálhatók a magágykészítéssel együtt egyetlen munkafolyamatban történő kukoricavetéshez.

Amazone Cataya 3000 Super KG 3001 Super QuickLink
Rászerelés és függesztés – Okosan, gyorsan, egyszerűen és rugalmasan a QuickLink-kel!


Amazone QuickLink Detail
QuickLink gyorscsatlakozó rendszer

 

amazone 9recea 3000 ac
A QuickLink segítségével a forgó lazító gyorsan és kényelmesen kombinálható a Precea ráépített szemenkénti vetőgéppel is.

Címkék: vetőgép, Amazone, talajművelés, szemenkénti vetőgép, QuickLink
Kiemelt hírek