A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis

ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan

A bevált ZA-M sorozatú kéttárcsás műtrágyaszórókhoz az Amazone kifejlesztette a traktorról könnyen kezelhető, egyszerűen használható easySet vezérlő számítógépet. Ezzel a számítógéppel a ZA-M adagoló súberei elektromosan vezérelhetők.

ZA-M Easy: Kiszórás gombnyomásra, egyszerűen és pontosan


Ezáltal a fordulókban mindkét adagoló súber gombnyomásra zárható ill. nyitható. Ék alakú területeken a vezetőnek lehetősége van a jobb és bal oldali súber egymástól függetlenül történő működtetésére. Az EasySet készüléken található LED-ek jelzik, hogy a súber nyitva vagy zárva van-e. A vezérlő számítógépen ezen kívül a kiszórási mennyiség gombnyomásra dinamikusan az egyes oldalakhoz igazítható. A súber oldalankénti nyitása ezt követően megjelenik a kijelzőn. Ennek révén a műtrágya mennyisége menet közben rendkívül egyszerűen a körülményekhez igazítható.

A ZA-M Easy egyszerűen felszerelhető a traktorra, mivel a súber működtetéséhez nincs szükség hidraulikára, ezáltal pedig hidraulikatömlőt sem kell csatlakoztatni, mindössze egy kábelre van szükség. Ha ezen kívül szóráshatároló Limitert is használni szeretne, akkor egy kettős működésű hidraulika csatlakozónak is rendelkezésre kell állnia. Ebben az esetben a limiter pozícióját az EasySet készüléken található LED jelzi. A ZA-M Easy a tökéletes belépő a szórás gombnyomással történő egyszerű vezérléséhez.

A ZA-M sorozatú műtrágyaszórók három, 1000 l, 1200 l ill. 1500 l kapacitású alapmodellből állnak, melyek a megfelelő magasítóval akár 3000 literesre is bővíthetők. A műtrágya rendkívül egyenletes, kíméletes kiszórásáról a lassan mozgó keverőszerkezet gondoskodik. A 10 m és 36 m közötti lehetséges munkaszélességnek köszönhetően a ZA-M Easy rendkívül rugalmasan használható. Ezért ez a kéttárcsás műtrágyaszóró ideális gép számos mezőgazdasági üzemben, melyek a műtrágya szórása során nagy jelentőséget tulajdonítanak az egyszerű használhatóságnak és a megbízhatóságnak.


Amazone
Az Amazone ZA-M Easy a tökéletes belépő a szórás gombnyomással történő egyszerű

 

amEasySet ZA M 001 min
Az Amazone által kifejlesztett EasySet vezérlő számítógéppel az adagoló súberek elektromosan vezérelhetők.


Címkék: