Megfordítható kormány-ülés rendszer John Deere traktorokba

2021.04.11

180 fokban megfordítható vezérlőközpontot fejlesztett ki John Deere traktorokhoz a holland Vlastuin Mechanisatie. A rendszer egyelőre a 6R, 7R és 8R erőgépekhez érhető el.

Megfordítható kormány-ülés rendszer John Deere traktorokba


A megfordítható kormányzás-ülés rendszer számtalan előnnyel jár, hiszen sok esetben a munkavégzés hatékonyságát, kényelmét és biztonságát képes növelni. A holland Vlastuin Mechanisatie 2013 óta foglalkozik John Deere traktorok módosításával, és a legtöbb megrendelést a helyi faiskoláktól kapták, ahol egyedileg fejlesztett, hátsó függesztésű munkagépeket használnak a gazdálkodók.

A kelet-hollandiai cég eleinte a John Deere 6-os sorozatára specializálódott, de az idők során egyre bővítette palettáját. Mostanra pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a fejlesztéseit kereskedelmi forgalomba hozza. A technikai részletekről nem sokat árultak el, de annyi bizonyos, hogy az erőgépben továbbra is használható marad a CommandArm vezérlőkonzol, illetve a pedálok és a joystickok is.

megfordithato 2

Az átalakítás mintegy 8500 euróba kerül, de megfizethetetlen kényelmet biztosít mindazon kezelőknek, akik munkavégzés közben gyakran kénytelenek a traktor hátulják figyelni. A holland cég nemcsak erdészetekbe, de akár szántóföldekre is ajánlja fejlesztését.

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE