Nagyon elegánsra fényezték a McCormickot

2020.12.02

Aranyszínű festést kapott egy Svájcban használt McCormick X8 VT-Drive traktor. Pótkocsik és hígtrágya-tartálykocsik elé lesz befogva, de az új tulajdonos mégis fontosnak tartotta az elegáns megjelenést.

Nagyon elegánsra fényezték a McCormickot


A McCormick X8.680 erőgép különleges, csillogó megjelenése Samuel Stauffernek köszönhető, aki az Argo Tractors (így a McCormick és Landini márkák) svájci importőre. A traktor megrendelésre lett aranyszínű, ezáltal ugyanis tökéletesen illeszkedik az új tulajdonos gépparkjához, a forgalmazónak pedig nem okozott nehézséget az átfestés.

Az értékesített McCormick kulcsainak átadása már nem ment ilyen könnyen, hiszen 300 kilométert kellett döcögni vele a festői svájci hegyek között, egészen az alpesi ország délkeleti részén lévő Blenio-völgyig. Az egynapos utazás során a 2478 méteres Nufenen-hágó jelentette a legnagyobb akadályt, ugyanakkor a túra arra is jó alkalmat teremtett, hogy pazar háttér előtt fotózzák le a speciális fényezésű traktort. Az aranyszínű McCormick pótkocsikat és hígtrágya-tartálykocsikat húz majd az új helyén, ezért még a hátsó függesztőművét is le fogják szerelni.


(Fotó: Sébastien Stauffer)
TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE