A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Profibbak lettek a John Deere kistraktorai

Traktorok - 2020.08.10

Kisebb traktoraihoz is elérhetővé tette mechanikusan önszintező (MSL) homlokrakodóit a John Deere. Nemcsak a munka válik vele könnyebbé, de 40 százalékkal nő az emelési kapacitás is.

Profibbak lettek a John Deere kistraktorai


A nehezebb munkák gyors elvégzésére alkalmasak a John Deere mechanikusan önszintező (MSL) homlokrakodói. Ideálisak silózott takarmányhoz, trágyához, földhöz, és olyan ismétlődő feladatsorokhoz, mint a bála- vagy raklaprakodás. Előnyét az jelenti, hogy a kanalat vagy raklapot mindig vízszintes síkban tartja, egészen az emelési magasság legtetejéig. Az új megoldás a John Deere 1E, 1R, 2R és 3E kompakt traktorokhoz érhető el mostantól.

Egyre gyakoribb, hogy a kisebb erőgépeket is homlokrakodóval szerelik fel, az amerikai vállalat ezért döntött a mechanikusan önszintező kialakítás bevezetése mellett ebben a szegmensben. A kezelő dolgát jelentősen megkönnyíti, hiszen nagyobb stabilitást ad a gépnek, és minimalizálja annak esélyét, hogy az emelt teherből bármi visszahulljon a traktorra.

A rendszer kezelése egyszerű, ugyanis csak a joystickot kell hátrahúzni az emeléshez, illetve előre tolni a süllyesztéshez. Közben a kanál, raklap vagy más teher automatikusan a vízszintes síkban marad a mozgatás teljes ideje alatt. A mechanikus önszintezés révén az emelési kapacitás 40 százalékkal növekedik meg, így a munkavégzés is hatékonyabbá válik.
Címkék: traktor, John Deere, homlokrakodó, kompakt, önszintezés

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...