Hirdetés
Ingyen traktor egy évre

Ingyen traktor egy évre

Traktorok - 2020.03.17

A walesi herceg egyik alapítványa ingyenesen juttat mezőgazdasági gépekhez néhány szerencsés gazdálkodót egy esztendőre. A kezdeményezés révén traktorokat és teleszkópos rakodót kaphat kölcsön akár egy kezdő vállalkozó is.

Károly walesi hercegnek létezik egy vidéket támogató alapítványa, amely a közelmúltban szokatlan kiírást jelentetett meg. Három szerencsés gazda ingyen használhat egy-egy New Holland T6 vagy T7 erőgépet, egy Boomer kompakt kistraktort, valamint egy TH teleszkópos rakodógépet. A kölcsönvétel kereken egy éves időszakra szól, és a családi gazdaságok erősítése a célja. Olyanok is pályázhatnak, akik éppen ezzel az ingyengéppel vágnának bele a mezőgazdasági vállalkozásukba.

II. Erzsébet királynő fia 2010-ben hozta létre a Prince’s Countryside Fund nevű alapítványt, a New Holland pedig örömmel csatlakozott a figyelemfelkeltő kezdeményezéshez. Olyan farmerek adhatták be március 1-ig a jelentkezésüket, akik elmúltak 18 évesek, brit (traktor)vezetői jogosítvánnyal rendelkeznek, és az Egyesült Királyság állampolgárai.

A pályázóknak nemcsak a jelentkezési lapot kellett kitölteniük, de egy rövid videót is készíteniük kellett arról, miért érdemelnék meg a kiválasztott gép ingyenes használati jogát a következő esztendőre. A nyerteseket arra is kötelezik, hogy negyedévenként számoljanak be róla, milyen segítséget jelentett számukra a kölcsönkapott gép, illetve erről alkalmanként a közösségi médiában is számoljanak be.Címkék: pályázat, traktor, New Holland, teleszkópos rakodógép, alapítvány
Kiemelt hírek