TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.738,05 Ft (tonna)
Napraforgómag: 139.787,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.469,20 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.667,06 Ft (tonna)
Repcemag: 154.021,93 Ft (tonna)
Full-fat szója: 209.053,63 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 645 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,83000
USD: 367,33000
CHF: 405,35000
GBP: 462,58000
Hirdetés
Nagy sebességű permetezés, kis dózissal?!

Nagy sebességű permetezés, kis dózissal?!

Permetezéstechnika - 2018.11.22

Nagy kezelési sebességnél, vagy erős szélben a hagyományos fúvókákkal történő növényvédelem helyett inkább a légbeszívásos fúvókák használata javasolt. Azonban ezek a fúvókák nagyobb cseppméretük miatt kevésbé hatékony kezelést eredményeznek. A Hardi egyedülálló módszerével, finom cseppmérettel is kiváló lefedettség érhető el, még kedvezőtlen időjárás vagy nagy haladási sebesség mellett is.

A HARDI TWIN FORCE légrásegítéses technológia maximális kapacitást, időjárástól való függetlenséget és prémium kategóriájú kijuttatási technológiát kínál. Ráadásul a Hardi 60 éves jubileumi programjában szereplő COMMANDER TWIN FORCE permetezőgépek a 2019 évi tavaszi szezonban egyedi kedvezményekkel érhetőek el.

Az egyedülálló módszer

Két nagy teljesítményű ventilátor juttatja el a levegőt egy légzsákban szimmetrikusan a jobb és a bal kerethosszon. Ez erőteljes légáramot és egyenletes eloszlást biztosít a teljes munkaszélességen. A kijuttatott levegő mennyisége és a levegő függöny szögének együttes változtatása a HARDI TWIN különleges és fontos jellemzője. Ez lehetővé teszi a még pontosabb célzott kezelést az időjárási viszonyoktól és a kezelt növényi kultúra állapotától függően.

Mitől jobb a permetezés minősége?

Az irányított levegőáram nem csak nagyobb kezelési sebességből adódó menetszél okozta elsodródást szünteti meg, de a fúvókák munkájába is „besegít”. A fúvókák csúcsától számított 30 cm távolságban már egy a levegőáram által szétporlasztott, finomabb cseppméretű kezelési minőséget kapunk. Ennek eredményeként, nagy sebességet tartva nő a lefedettség, illetve ezzel együtt a permetezés hatékonysága is.

A hatékonyabb kijuttatás miatt a HARDI TWIN-nel a szükséges vízmennyiség akár a felére is csökkenthető, így a vízszállítás és a töltési idő is jóval kevesebb. Mivel az elsodródás veszélye alacsony, a haladási sebesség 50%-kal megnövelhető. Az egy nap alatt lepermetezett terület pedig még szeles napokon is jelentős, a TWIN FORCE emellett kiváló kereszt lefedettséget nyújt.

Hardi

A TWIN FORCE légrásegítés előnyei:

• Gyorsabb haladási sebesség – nagyobb teljesítmény
• Megfelelő helyre juttatott növényvédőszer
• Gazdaságos dózis – kevesebb vízmennyiség
• A permetezés optimális időzíthetősége
• A permetszer felhasználás akár 30%-os csökkentése
• A szél elsodró hatásának csökkentése

TWIN FORCE - a megtérülő befektetés

A légrásegítéses rendszert alkalmazó termelők akár kétszer több ideig képesek biztonságosan és hatékonyan dolgozni a hagyományos szórókeretű gépekhez viszonyítva. Ezért a TWIN-rendszert használók képesek jobban időzíteni a kezelést, így kisebb dózisokkal dolgozhatnak, jobb a lefedettség és a kijuttatott növényvédőszer sokkal hatékonyabban ki tudja fejteni a hatását. Növénytől függően akár 5 - 30% szerrel is kevesebb szükséges– mindez nagyon számottevő növényvédőszer megtakarítást jelent.

A TWIN FORCE rendszer 18m és 36m szórókeret szélesség között a vontatott HARDI COMMANDER és az önjáró HARDI ALPHA gépcsaládoknál érhető el. Keresse fel hivatalos Hardi forgalmazóját további információért.


;list=PLeUNGQNnaAczegLMuNLpgZJzdC1Q-DD97">

;list=PLeUNGQNnaAczegLMuNLpgZJzdC1Q-DD97

https://www.youtube.com/watch?v=S3m4e0iV8LA

 



Címkék: növényvédelem, Hardi, légzsák, permetező, fúvóka, hardi permetező, légrásegítés, twin force
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A Väderstad bemutatja a Rapid 300-400C/S nagyobb méretű ...

A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgépgyártó vállalata megnöveli a BioDrill aprómagvető egység ...