TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 609 Ft
Benzin ára: 612 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 386,3
USD: 356,69
CHF: 394,09
GBP: 449,89
Hirdetés
Élen járnak a STOLL homlokrakodók

Élen járnak a STOLL homlokrakodók

Egyéb - 2017.12.28

Több szempontból is elsők a német gyártmányú STOLL homlokrakodók, mind Németországban, mind pedig hazánkban.

1. Több mint 50 éve gyárt és fejleszt homlokrakodókat a STOLL, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a német piacon – a legtöbb német gazda a STOLL-t választja. Az idei hannoveri kiállításon bemutatta a már jól ismert típusokat, és egy demógépen ki is próbálhatták az érdeklődők, hogy milyen egyszerűen és finoman lehet működtetni a tökéletes Pro Control elektromos vezérléssel egy STOLL rakodót.

2. A hannoveri kiállításon az is bebizonyosodott, hogy a legtöbb traktormárka jelenleg is a STOLL-t választja gyári beszállítójaként. Ez nemcsak a kiváló német minőségnek köszönhető, hanem a gyár rendkívül gyorsan reagál az újabb és újabb megjelenő traktortípusokra, és azokra elsők között tervez és készít tökéletesen illeszkedő, formatervezett konzolokat. Mára már több ezer traktortípusra és annak különböző változataira tud megfelelő konzolt szállítani, legyen szó régebbi vagy a legfrissebb traktormodellekről egyaránt.

A STOLL standján bemutatott homlokrakodók mellett New Holland, Case IH, Steyr, Deutz-Fahr, Same, Lamborghini, Arbos, Branson, Dong-Feng, Tym traktorokon találkozhattunk, találkozhatunk gyári, azaz STOLL homlokrakodókkal. Ezek mellett természetesen minden más traktorra is kínál optimális megoldást 30-tól egészen 300 LE teljesítményig.

3. A harmadik szempont talán a legfontosabb a magyar gazdák számára. Decembertől egészen február végéig kiemelkedő figyelmet fordít a gyár az MTZ-vel rendelkező ügyfelekre, ennek jegyében rendkívüli kedvezményeket, akciós csomagokat kínál a hazai vásárlók számára. A fő szempont, hogy az MTZ-vel végzett munkát is lehet precízebben, gyorsabban, hatékonyabban elvégezni, ha STOLL rakodóval szereljük fel, ráadásul a garantált hosszú élettartam – akár 12–24 hónap garanciával – és alacsony üzemeltetési költségek mellett tovább spórolhatunk. Ezáltal hazánkban is élen jár a STOLL, mert a különleges kedvezményeknek köszönhetően most a legjobb áron juthatunk valóban prémiumminőségű homlokrakodóhoz.


www.satogep.hu

 

Címkék: homlokrakodó, STOLL, rakodó
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Öntözésfejlesztési pályázatok

Költségmegtakarítás, környezetvédelem, energiahatékonyság és fenntartható vízgazdálkodás