A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis
Corteva Verben Queen

Váltson PRÉMIUMKATEGÓRIÁRA

Egyéb - 2017.06.16

Nagy durranás, STEYR az erdészeti gépek piacán A már régóta várt erdészetigép-beruházási pályázat lehetőséget nyújt az ágazat technológiai színvonalának javítására.

Váltson PRÉMIUMKATEGÓRIÁRAA támogatás segítségével prémiumkategóriájú, erdészeti kivitelben kapható STEYR traktorokat is beszerezhet, amelyek kiválóan alkalmazkodnak bármilyen erdészeti feladathoz, maximális hatékonyságot és nagyfokú üzembiztonságot garantálva a gépkezelő számára.

Az erdészeti kivitel egyik jellegzetességét képező alvázvédelem a motor- és váltóvédő lemezeken kívül tartalmazza a mellső híd, valamint az üzemanyag- és AdBlue-tartályok páncélozását is. Ezenkívül rövidített, drótkötél függesztésű alsó lépcsőfokok garantálják, hogy a Steyr erdészeti traktorok minden terepen sérülésveszély nélkül, otthonosan mozogjanak.

A STEYR MULTI „Forest Heavy” felszereltségébe tartozik a haspáncélon túl a négyoszlopos bukókeret, a motorháztetőn található csővázas védőburkolat, a behajló ágak elleni drótköteles védelem, a hátsó sárvédővédelem, a polikarbonát hátsó ablak. Mindezek mellett a fémbetéttel megerősített oldalfalú NokianMultiPlus erdészeti gumiabron-csok minimálisra csökkentett talajnyomással kíméletes munkát tesznek lehetővé, ráadásul megerősített erdészeti szeleppel vannak ellátva.

A kényelmes munkavégzést a STEYR PROFI erdészeti kivitelű traktorai tudják fokozni, amelyekben – az előzőeken túl – ülésfordító mechanizmus is elérhető, amely a vezetőülést és a karfába integrált kezelőszerveket is fordítja. Emellett kiegészítő másodlagos kormány és pedálkészlet is igényelhető a tolatóüzemű munkavégzéshez.

Kényelmi szempontokat szolgál az opcionálisan választható fűthető szélvédő, hátsó ablak és visszapillantó tükör, így a téli munkavégzés során még a legzordabb körülmények között is maximálisan tud teljesíteni ön és a traktor is.

STEYR erdészeti gépek

A rakodókompatibilis STEYR PROFI esetében a hatoszlopos bukókeret a fényszórókat is óvja, amelyek az akár 16 darab, nagy fényerejű LED-munkalámpával megtámogatva garantálják a tökéletes megvilágítást.

Maximális biztonság és megbízható, gazdaságos működés jellemzi a leg-modernebb FPT motorokkal szerelt, prémiumkategóriás STEYR traktorokat. A motorból kinyert teljesítményt többféle automata programmal rendelkező PowerShift váltók, illetve a legmodernebb fokozatmentes technológiát képviselő CVT hajtóművek közvetítik, amelyek elérhetőek 50 km/h-s kivitelben is, így traktorait akár a szállítási feladatokba is bevonhatja. A STEYR erdészeti célokra kifejlesztett modelljei a 99 lóerős kategóriától a legnagyobb teljesítményű, 300 lóerős STEYR TERRUSCVT-ig kérhetőek.
Az erdészetigép-támogatás pályázati kérelmeinek benyújtására 2017. június 1-től van lehetőség. Ne késlekedjen, kérjen bővebb információt már most a STEYR egyetlen hivatalos, hazai forgalmazójától, a MAGTÁR Kft.-től!

Honlap: www.magtarkft.hu

e-mail: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

 


Címkék: pályázat, traktor, Steyr, erdészeti gépek , Magtár