TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Váltson PRÉMIUMKATEGÓRIÁRA

Váltson PRÉMIUMKATEGÓRIÁRA

Egyéb - 2017.06.16

Nagy durranás, STEYR az erdészeti gépek piacán A már régóta várt erdészetigép-beruházási pályázat lehetőséget nyújt az ágazat technológiai színvonalának javítására.

Hirdetés


A támogatás segítségével prémiumkategóriájú, erdészeti kivitelben kapható STEYR traktorokat is beszerezhet, amelyek kiválóan alkalmazkodnak bármilyen erdészeti feladathoz, maximális hatékonyságot és nagyfokú üzembiztonságot garantálva a gépkezelő számára.

Az erdészeti kivitel egyik jellegzetességét képező alvázvédelem a motor- és váltóvédő lemezeken kívül tartalmazza a mellső híd, valamint az üzemanyag- és AdBlue-tartályok páncélozását is. Ezenkívül rövidített, drótkötél függesztésű alsó lépcsőfokok garantálják, hogy a Steyr erdészeti traktorok minden terepen sérülésveszély nélkül, otthonosan mozogjanak.

A STEYR MULTI „Forest Heavy” felszereltségébe tartozik a haspáncélon túl a négyoszlopos bukókeret, a motorháztetőn található csővázas védőburkolat, a behajló ágak elleni drótköteles védelem, a hátsó sárvédővédelem, a polikarbonát hátsó ablak. Mindezek mellett a fémbetéttel megerősített oldalfalú NokianMultiPlus erdészeti gumiabron-csok minimálisra csökkentett talajnyomással kíméletes munkát tesznek lehetővé, ráadásul megerősített erdészeti szeleppel vannak ellátva.

A kényelmes munkavégzést a STEYR PROFI erdészeti kivitelű traktorai tudják fokozni, amelyekben – az előzőeken túl – ülésfordító mechanizmus is elérhető, amely a vezetőülést és a karfába integrált kezelőszerveket is fordítja. Emellett kiegészítő másodlagos kormány és pedálkészlet is igényelhető a tolatóüzemű munkavégzéshez.

Kényelmi szempontokat szolgál az opcionálisan választható fűthető szélvédő, hátsó ablak és visszapillantó tükör, így a téli munkavégzés során még a legzordabb körülmények között is maximálisan tud teljesíteni ön és a traktor is.

STEYR erdészeti gépek

A rakodókompatibilis STEYR PROFI esetében a hatoszlopos bukókeret a fényszórókat is óvja, amelyek az akár 16 darab, nagy fényerejű LED-munkalámpával megtámogatva garantálják a tökéletes megvilágítást.

Maximális biztonság és megbízható, gazdaságos működés jellemzi a leg-modernebb FPT motorokkal szerelt, prémiumkategóriás STEYR traktorokat. A motorból kinyert teljesítményt többféle automata programmal rendelkező PowerShift váltók, illetve a legmodernebb fokozatmentes technológiát képviselő CVT hajtóművek közvetítik, amelyek elérhetőek 50 km/h-s kivitelben is, így traktorait akár a szállítási feladatokba is bevonhatja. A STEYR erdészeti célokra kifejlesztett modelljei a 99 lóerős kategóriától a legnagyobb teljesítményű, 300 lóerős STEYR TERRUSCVT-ig kérhetőek.
Az erdészetigép-támogatás pályázati kérelmeinek benyújtására 2017. június 1-től van lehetőség. Ne késlekedjen, kérjen bővebb információt már most a STEYR egyetlen hivatalos, hazai forgalmazójától, a MAGTÁR Kft.-től!

Honlap: www.magtarkft.hu

e-mail: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

 

Címkék: pályázat, traktor, Steyr, erdészeti gépek , Magtár
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Yanmar e-X1 – autonóm elektromos erőgép, traktoros nélkül

A Yanmar Agribusiness Co., Ltd., a Yanmar Holdings leányvállalata is belépett az elektromos meghajtású ...