A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva 2023 jan TEFLIX
AgroMashExpo
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

Bálázás magas szinten

Betakarítás gépei - 2015.10.09

A McHale csapata a magas minőségű, hosszú élettartamú gépek gyártása mellett kötelezte el magát. A cég elsősorban a körbálázás, bálacsomagolás területére specializálódott, kutatva-fejlesztve, kitanulva-megtapasztalva a bálázás és csomagolás minden „csínját-bínját”. A McHale bálázó-termékkínálatában egyaránt megtalálhatóak a változókamrás hevederes bálázók (V6 sorozat), és a fixkamrás, tömörítőhengeres bálázók (F5000 sorozat).

Bálázás magas szintenA bálázók többnyire mindenféle termény bálázására alkalmasak, legyen az széna, szalma, szenázs vagy akár kukoricaszár. A McHale bálázók műszaki alapfelszereltségüknek köszönhetően hosszú évekig alkalmasak nagy tömörségű bálák készítésére, minimális karbantartással. 
Az olyan részletek – a teljesség igénye nélkül –, mint az automatikus olajzás, kenhető csapágyak, robusztus hajtásrendszer, mind ezeket az igényeket szolgálják és elengedhetetlenek a tökéletes működéshez. A McHale gépek felhasználóbarát elektronikus vezérlőegységekkel vannak ellátva, amelyek kényelmesen, a traktorkabinból kezelhetők és számtalan beállítási lehetőséget kínálnak. Alapfelszereltség a DropFloor eltömődésgátló rendszer, amely az eldugulásokat, „bemackóz ásokat” juttatja tovább a bálakamrába, a továbbítórotor alatti fenéklemez lenyitásával. Működtetése szintén egyszerűen és kényelmesen a traktorkabinból, hidraulikusan történik, gyorsan megszüntetve az eldugulást.
A különleges műszaki megoldások mellett egyedülálló, hogy a McHale bálázók Magyarországon készülnek. Tudva azt, hogy ami elromolhat, az el is romlik, és általában ez akkor történik, amikor a gépet használják, legtöbbször kampányidőszakban. Ilyenkor persze nem az az alkatrész megy tönkre, amely a kereskedőnél kapható, hanem amelyik nincs raktáron. A McHale bálázók Szolnokon készülnek, így a szükséges alkatrészek rövid idő alatt elérhetőek.
Reméljük, felkeltettük érdeklődését gépeink iránt. Ha további részletekre kíváncsi, látogassa meg standunkat 
az OMÉK-on vagy keressen bennünket a megadott elérhetőségek egyikén!


Címkék: