TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés

Fedezd fel az AgrárUnió kivételes előnyeit:

Regisztrálj most és légy naprakész a mezőgazdaság világában!

 

Tudjuk, hogy a szektor dinamikusan fejlődik és folyamatosan változik. Az AgrárUnió azonban készen áll rá, hogy segítsen a sikerhez vezető úton maradni!

Mostantól az AgrárUnió regisztrált felhasználói számára lehetőséget kínálunk arra, hogy ingyenesen hozzáférjenek a két hónapnál régebbi online magazinjainkhoz. Azok a cikkek és információk, amelyek korábban elkerülték figyelmedet, vagy nem volt lehetőséged elolvasni, elérhetővé válnak számodra. Fedezd fel a közelmúlt legfontosabb témáit és gazdálkodói tapasztalatait, legyél a legjobban tájékozott agrárszakemberek egyike!

Ennél is naprakészebb információkra van szükséged? Ne maradj le az agrárvilág legújabb eseményeiről és technológiai fejlesztéseiről: a legjobb módja annak, hogy mindig aktuális információkat és kimagasló minőségű tartalmat kapj, ha előfizetsz az AgrárUnió legfrissebb lapszámaira. Így minden alkalommal azonnal hozzájutsz az agrártrendekkel, újdonságokkal és gyakorlati tippekkel teli magazinunkhoz. Az AgrárUnió a gazdag tartalmat látványos formába öntve kínálja számodra, egyedülálló élményt nyújtva.

Ne feledd: ha most regisztrálsz, ingyen elolvashatod a korábbi magazinokat, ugyanakkor az igazi előrelépéshez és a friss információkhoz való hozzáféréshez előfizetésre is lehetőséged van. Az előfizetőink számára különleges előnyöket biztosítunk, mint a korlátlan hozzáférés a legújabb lapszámokhoz, aktuális cikkek és kiemelkedő ajánlatok az agrárium világából.

Az AgrárUnió segítségedre van a szakmai sikerek elérésében. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Légy részese a legfrissebb információknak, gazdálkodói tapasztalatoknak és sikertörténeteknek.

Regisztrálj most, és légy az AgrárUnió tagja!


Regisztráció

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.