TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 661 Ft
Benzin ára: 614 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,04
USD: 360,29
CHF: 408,58
GBP: 454,11
Hirdetés
Élőben nézhetik meg a Fendt szálastakarmány-betakarítógépeit, kihagyhatatlan program

Élőben nézhetik meg a Fendt szálastakarmány-betakarítógépeit, kihagyhatatlan program

Gépesítés - 2023.04.26

Új szereplője van a magyarországi mezőgéppiacnak, az AgroVario Kft. fogja össze a német Fendt márka termékcsaládjának értékesítését (a traktorok kivételével), és a cég most bemutató körútra is indult a szálastakarmány-betakarítógépekkel a főszerepben.

Nagy lendülettel robbant be a magyar agráriumba az AgroVario Kft., amelyet az AXIÁL Kft. hozott létre – 75 százalékos tulajdonrésszel – azzal a céllal, hogy a német Fendt márka teljes termékcsaládjának bevezetési programja elindulhasson idehaza is.

Az Ács központú (Komárom-Esztergom megye) vállalkozás kizárólagosan értékesíti a magyar gazdáknak a Fendt kombájnokat, bálázókat, kaszákat, rendterítőket, rendképzőket, rendfelszedő kocsikat, önjáró silózókat, valamint az önjáró permetezőket, míg az AXIÁL Kft. továbbra is fenntartja kizárólagos értékesítési jogát a Fendt traktorokra Magyarországon.

Az AgroVario a tavasz közepén nagyszabású bemutatókat is tart/tartott a Fendt szálastakarmány-betakarítógépekkel a főszerepben. A csapadékos időjárás ellenére április 25-én Törtelen már túlestek egy sikeres rendezvényen, míg

április 28-án a Győr-Moson-Sopron megyei Rábapordányban mutatják meg magukat és a gépeiket.

Az utóbbi bemutatón Takács Zoltán üzletfejlesztési igazgató előbb az AgroVario Kft.-vel kapcsolatban tájékoztatja a megjelenőket, akik aztán a Fendt betakarítástechnológiával ismerkedhetnek meg, valamint a Brantner pótkocsikkal és a Bauer öntözéstechnika gépeivel. Ebéd előtt kerül sor a gyakorlati gépbemutatóra, ha az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz.

A részletes program ITT OLVASHATÓ. KATT!

A cég honlapján a szálastakarmány-betakarítás menüpont alatt a Fendt Lotus rendterítőkkel, a Fendt Cutter dobos fűkaszákkal, a Fendt Slicer tárcsás kaszákkal, a Fendt Former rendképzőkkel, valamint a Fendt Tigo kombi kocsikkal találkozhatunk, és ezek jó része a rendezvényeken is látható.

(Fotó: AgroVario/Facebook)

Címkék: fendt, szálastakarmány, gépbemutató, rendterítő, rendképző, kasza, kombi kocsi, agrovario kft., axiál kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Adategyeztetési lehetőség az elektronikus gazdálkodási ...

Március közepéig lehet egyeztetni az elektronikus gazdálkodási napló feltöltéséhez kapcsolódó adatokat. Az ...