TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 61.258,27 Ft (tonna)
Napraforgómag: 143.418,12 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.214,59 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 49.109,96 Ft (tonna)
Repcemag: 155.080,64 Ft (tonna)
Full-fat szója: 203.957,95 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,83000
USD: 370,49000
CHF: 406,73000
GBP: 458,15000
Hirdetés
Biztonságosan, online, garanciával

Biztonságosan, online, garanciával

Gépesítés - 2023.02.16

A használt mezőgazdasági gépek vásárlásának jövője már régen elkezdődött

Szeretne kiváló minőségű használt mezőgazdasági gépeket vásárolni a lehető legjobb áron anélkül, hogy ki kellene lépnie az ajtón? Az E-FARM oldalán ez is lehetséges, hiszen innovatív szolgáltatásuk ellenőrzést, szállítást és garanciát is nyújt. „Kihívást jelentő időkben garantáljuk a biztonságot és a megbízhatóságot” – mondja Pásztor István, az E-FARM munkatársa.

A munkahelyi cipőktől a fűnyírókig ma minden megvásárolható online. Ha azonban használt mezőgazdasági gépekről van szó, sok magyar gazda még mindig a berögzült szokások rabja. Így elszalasztják a lehetőséget, hogy biztonságosan vásároljanak olcsó gépeket, és hozzáférjenek olyan ajánlatokhoz, amelyeket a helyi kereskedők egyszerűen nem tudnak biztosítani. Ezért az E-FARM német online kereskedőplatform 2015 óta innovatív megközelítést alkalmaz a használt mezőgazdasági gépek európai piacának modernizálására, és Magyarországon is egyre inkább meggyőzi a gazdákat a weboldal előnyeiről.

Önnek megtetszik, mi beszerezzük

A nemzetközi csapat több mint 1000 partnerkereskedő szoros hálózatán keresztül több ezer használt mezőgazdasági géphez fér hozzá Európa-szerte minden árkategóriában, és így optimálisan meg tud felelni a mezőgazdasági termelők és vállalkozók legkülönbözőbb igényeinek. Azok, akik már megtalálták a megfelelő gépet az interneten, de nem biztosak abban, hogyan léphetnek kapcsolatba a kereskedővel, könnyen megtalálják a többnyelvű csapatot.

Pontosan ezt tette Bencsik Attila gyomaendrődi gazda is, amikor az E-FARM weboldalon keresztül megtalálta a számára tökéletes BERTI ta/m 200 fűnyírót. „A gép Ausztriában volt. Nem éreztem magamat elég magabiztosnak ahhoz, hogy megbízható üzleti kapcsolatokat alakítsak ki idegen nyelven. István és csapata azonban végig támogattak” – emlékszik vissza a vásárlásra.

Biztonságosan, online, garanciával

Bencsik Attila és fia az új BERTI ta/m 200 géppel

A gazdálkodók az E-FARM csapatának személyes tanácsadása révén ritka modelleket vagy speciális berendezéseket is találhatnak a weboldalon. Különösen most, amikor a gyártók szállítási problémái csökkentik a kínálatot a mezőgazdasági gépek piacán, az E-FARM weboldalon még mindig megtalálhatja, amit keres.

Biztonság a szolgáltatás innovációja révén

„A használt gépek vásárlása során az elsődleges prioritásunk a biztonság” – mondja Pásztor István, a magyar piac értékesítési szakértője. Majd hozzáteszi: „Partnerünk, a DEKRA semleges, vásárlás előtti gépi ellenőrzésével biztosíthatjuk, hogy a vásárlás befejezése után senkit se érjenek kellemetlen meglepetések.”

A ráckevei Almási István, az AlGép Bau Kft. vezetője az E-FARM ellenőrzési szolgáltatását vette igénybe a Dániában található Fendt 1050 Vario ProfiPlus vásárlása során. „Megtaláltam a tökéletes traktort, tisztességes áron – emlékszik vissza –, de mivel ilyen messze volt, személyesen nem tudtam ellenőrizni.”

Miután az ellenőr elvégezte az alapos ellenőrzést és a tesztvezetést, Almási úr többoldalas ellenőrzési jelentést kapott, amely számos tudnivalót, fényképet és videót tartalmazott. Ez eléggé meggyőző volt ahhoz, hogy magabiztosan vásároljon külföldről. „A jelentés annyira részletes volt, hogy úgy éreztem, már mindent tudok a gépről.” Az E-FARM által az ellenőrzött traktorokra adott garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a hibák javítását vagy a problémák orvoslását legfeljebb 10 óra vagy 1 hónap időtartamra fedezik.

Az E-FARM biztonságot is kínál, különösen a fizetés terén. „Tudjuk, hogy senki sem szeret nagy pénzösszegeket átutalni ismeretlen gépkereskedőknek külföldön – mondja István –, így az E-FARM szerződéses partnerként lép fel, és így viseli a vásárlással járó kockázatokat.” A vállalat már egy ideje kínál hitelből történő vásárlásokat is, ezzel még nagyobb bizalmat teremtve.

Gépszállítás könnyedén

„Nagyon meglepődtem, amikor megtaláltam a Case IH Quadtrac 485-ös gépemet az E-FARM oldalán, mivel korábban soha nem gondoltam online vásárlásra” – mondja Márk Mihály. A méhkeréki gazdának csak egyetlen kérdése volt: Hogyan jut el az a hatalmas gép Lengyelországból Méhkerékre – és milyen áron?

Biztonságosan, online, garanciával

Márk Mihály megmutatja Pásztor Istvánnak, az E-FARM munkatársának az újonnan vásárolt Case IH Quadtrac 485 gépet

Pásztor István megnyugtatóan válaszolt a kérdésre. „Világszerte mindennap szervezünk gépi szállítást. A vállalat évek óta szorosan együttműködik különböző megbízható közlekedési vállalatokkal szerte Európában, ezért az E-FARM itt is vonzó árakat tud kínálni.” A berakodást, a szállítást és a papírmunkát az E-FARM intézte, Mihály pedig rövid időn belül átvette a gépet a gazdaságában. 

Biztonságosan, online, garanciával

A Case IH Quadtrac 485 berakodva és szállításra kész állapotban van Lengyelországban, hogy Magyarországra vigyék

„Különösen a jelen kihívásai közepette mutatkozik meg, hogy megközelítésünkkel válságálló úton járunk. A használt mezőgazdasági gépek vásárlásának jövője már régen elkezdődött – mondja Pásztor. – Örömmel látom, hogy szolgáltatásaink segítenek a gazdáknak elkerülni az állásidőt.”

Érdeklődik a minőségi használt mezőgazdasági gépek iránt? Találja meg következő gépét az https://e-farm.com/hu/ weboldalon, ahol teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

Elérhetőség:

Biztonságosan, online, garanciávalPásztor István

+36 96 0884 018

+49 160 268 1794

istvan.pasztor@e-farm.com

Biztonságosan, online, garanciával

Címkék: e-farm, mezőgazdasági gép, gépbeszerzés
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Érkezik a kárenyhítési juttatás a károsult gazdák számára

A tavalyi évben keletkezett káresemények után mintegy 1.680 mezőgazdasági termelő részesül március végéig 2,85 ...